PERCHÉ LA SLOVACCHIA NON È AL PRIMO POSTO ABBIAMO LA NOSTRA MERAVIGLIOSA NATURA E I MONTI TATRA?!

https://i.redd.it/to3vqmgnz1nd1.jpeg

di IamRestart

12 Comments

  1. Ludom_Jebe on

    Netreba si robit iluzie ze SK priroda je nejaky unikat lol…zobudte sa

  2. SyntheticGrownMan on

    však v tatrách už ani tú prírodu poriadne nemáš. stromy vyrúbané, všade len pepíci…

  3. zonydzga on

    1. Preco pises nadpis ako milenial v 2002 na pokeci?

    2. Lebo nasa priroda taka krasna ako si myslime nie je. Je dost pekna, to ano…ale bol si v horach v Rakusku? Vo Svajciarsku? V Dolomitoch??? To je 5 kategorii krajsie, s tym sa nemozme absolutne porovnavat

  4. Low_Ostrich2184 on

    Pretoze tie tatry su sice pekne ale je to taky maly prdik oproti alpam. Priroda je tiez taky slabsi priemer hlavne je to cele neudrzovane a sluzby mame naprd a drahe. Chod sa pozriet do rakuska. Slovaci z Ba chodia radsej tam lebo maju kvalitnejsie sluzby, napr aj doprava je uplna katastrofa na slovensku, k tomu vsxade pritomni cigani inde je priroda udrziavana a cenovo je to dokonca este lacnejsie.

  5. LovelehInnit on

    ITT: Vymyslíme si hypotetický scenár, aby sme mohli kydať na Slovensko.

  6. KurvyMaMiluju- on

    Ono sa stačí previesť vlakom z BA do KE a človek hneď vidí tu krasne rozdrbanu prírodu naprieč Slovenskom. Z 5 a pol, hodinovej cesty možno tak 5min sa pekne von pozera.

    Ale hlavne, ze Iuza co voli tuto vladu na to počúva ako nam tu je hej.

  7. Pedriseus on

    Tak hlavne, že všetko tu vždy porovnávate s ČR, ale akonáhle je to o prírode tak Rakúsko, Taliansko, Švajčiarsko…

  8. majky358 on

    Dobry priklad su Tatry. Chod na Slovensku stranu a potom si porovnaj Polsko..

    Nemam dostatocnu infrastrukturu. Chod niekde, kde musis prestupit 3x na vlak a 1x autobus.. vysvetli to zahranicnemu turistovi.

    Napriklad aj v okoli Ziliny su pekne doliny. Niekde v zahranici by si na konci nasiel chatu, okolo traily, teraz su popularne ebajky… ale v potoku voda netecie, lebo okolo tazba a ked sa pozries na les, vytazeny a stromov len ubuda.

    Napriklad v Slovinsku maju zakazane holoruby. Ano, aj zmiesane lesy, o ktorych recni Taraba su osvedcene vo svete ale aka je u nas realita. Lesnik tvrdi, ze to je blbost, aby sa v nizkej nadmorskej vyske sadili same smreky a ked ochranar ukaze fotografie, ze tomu tak je, nemaju co odpovedat. A co na tych holoruboch vyrastie.. no to, comu nebude vadit extra slnko a sice teraz zarobia lebo vyrubu viac ale v priebehu 30-50r dorastie mozno menej ako by vyuzili iny metody.

    Nizke Tatry – Telgart – Certovica .. hustina a podobne znicene oblasti. Toto predsa nebudes prezentovat. Niekde na vychode / stred nie je extra vybudovany cestovny ruch, nemas ubytovanie… a tak sa opat vratia k prezentacii Tatier…

    Priroda pekna, ale prave mas tych zahranicnych turistov.. pridu s rodinami a chcu mat ubytovanie, wellness, restauracie, cyklotrasy, nejak dohladat informacie… proste je to komplexne a to tu na Slovensku moc nenajdes.

    A cenovo ked si prepocitas, Slovensko je podobne na tom ako okolite krajiny. Este v Rakusku ked som isiel na lanovku, tak mali vybudovane 2 podlazia na parkovanie a zadarmo. Restauracie, ceny ako u nas… prisiel som do Demanovskej doliny, vsetko spoplatnene, niekde v lese na kraji cesty som nechal auto a predieral sa tade lebo som hladal turisticky chodnik.

    Ked som spominal Slovinsko, tak je to popularne miesto aj pre ludi, co cestuju so psami. Opat ubytovanie / restauracie s tym nemaju problem.. atd.. v Rakusku pre psa kupis aj sezonny listok na lanovku, keby chodis casto.. a naposledy pozeram update navstevneho poriadku v Tatrach a pribudlo tam, ze psa nemozes mat na sedaku co je fest pohodlne ale iba na voditku, mimo to, ze ich zakazali na vacsine uzemia.

  9. ExactPlate2125 on

    Nevidím nič uzasne na sk prirode, každy les je prejebaný milion lesnými cestami na jaky kokot to neviem, ani jedna prirodna rieka, pri kazdej rezervacii je nejake pojebana dedina s 50 ludmi este aj v strede polonin je postavena dedina na kerý kokot su tam do piče. Pre mna znamena priroda kde N I Č je iba príroda ako je napr. Britska kolumbia v kanade

Leave A Reply