Secondo me è stupido perché non credo che abbiamo una connessione Internet più veloce di quella degli Stati Uniti.

https://i.redd.it/i9habb28lmnd1.jpeg

di dddfgjdd555

10 Comments

  1. LovelehInnit on

    “Podľa mňa je to blbosť lebo neverím že máme rýchlejší internet ako USA.”

    Najmenej typický Slovák. Ber to tak, že sme druhý najhorší v TOP 10 a hneď sa budeš cítiť lepšie. Nevieme poraziť ani tú posratú Andorru.

  2. slnovrat on

    Áno. Máme veľmi kvalitný internet.

    Ak by to bola blbosť, ako si myslíš, potom by tam boli aj iné krajiny, voči ktorým by si neveril. Ale vzhľadom na krajiny vyspelé ktoré tam sú, bola by príliš veľká náhoda, že práve Slovensko sa tam iba dostalo “omylom”.

    Nie že by ma fascinoval ten tvoj skepticizmus. Ako napísal maník v komentári: najmenej typický Slovák. 😀

  3. Cute_Supermarket3177 on

    Máme, a má to veľmi jednoduché vysvetlenie. Sme menšia krajina – oveľa. Je u nás oveľa jednoduchšie, rýchlejšie a lacnejšie implementovať novú infraštruktúru. Mám zopár známostí z USA, a vždy keď padne reč na internet, nechcú mi veriť že ja na Slovensku mám 1Gbps internet, zatiaľ čo oni fičia na 50-100Mbps. Ďaľšia vec je cena – ja si za 1Gbps platím cca 14€, u nich stojí okolo 80$. Žijeme v iných pomeroch samozrejme, ale pre veľa rodín v USA je 80$ za internet veľa.

  4. Average slovak admirujuci USA a jeho mylna predstava o tom ako je to strasne vyspela krajina. Okrem toho, ze sa tam hovori o priemernej rychlosti, ktora napriec USA moze byt velmi rozdielna a v malych mestach nemusia mat vobec rychly internet a k tomu este za neho platia neskutocne peniaze.

  5. l3g4tr0n on

    takto, ked som byval na Svk tak som mal 300 Mbps za 7 eur, po prestahovani do rakuska som za 50Mbps platil 30… takze ano je dost realne ze svk je tak vysoko 🙂

  6. Američania majú v skutočnosti dosť zlú internetovú infraštruktúru, pretože pokiaľ nie si niekde kde je Google Fiber, tak si zrejme zaseknutý s podpriemerným vypadávajúcim netom ktorý má daná spoločnosť v tej oblasti vyslovene monopolizovaný. Nehovoriac o tom ako strašne drahý je.

  7. dddfgjdd555 on

    Čudujem sa keď iné vecí na Slovensku nefungujú tak internet má príjemne prekvapil

  8. Weary_Bee_7957 on

    Je to prepocitane na co? Sirku pasma? Dlzku kablov? Downlink? Uplink? Ako rychlo ti stiahne 4K porno? Backbone linku?

    Tabulka vytrhnuta z kontextu.

    Story: Ked zacinala optika, tak Orange robil na Slovensku PoC a skusili implementovat FTTH pripojenia. Osvedcilo sa to, tak s tym isli dalej do EU. Boli sme prvi, ale len preto lebo sme boli pokusni kralici.

Leave A Reply