L’incidente è avvenuto tra i villaggi di Kuşluca e Bilgeç nel distretto di Ovacık di Tunceli. Secondo le informazioni ottenute, il veicolo blindato targato 62 JAA 408 è rotolato nel fosso per un motivo non ancora chiarito. Nell’incidente, 3 soldati sono morti martiri sul posto e 2 soldati sono rimasti gravemente feriti. Dopo la notifica, soldati, 112, squadre AFAD e UMKE sono stati inviati nella regione in elicottero.

I due soldati feriti sono stati trasferiti in elicottero all’ospedale universitario Elazığ Fırat dopo il primo intervento sul posto. Nonostante tutti gli interventi qui effettuati, un altro soldato venne martirizzato. Le indagini sull’incidente continuano.

https://www.dunya.com/gundem/son-dakika-tuncelide-askeri-arac-kaza-yapti-4-asker-sehit-oldu-haberi-745152#google_vignette

https://www.reddit.com/gallery/1fc5ffr

di GladiatorT

12 Comments

  1. Arcsindorei on

    Bu arac devrilmesi sonucu verilen sehit sayisi catismada sehit dusenlerin sayisina yakindir herhalde. Neden bu kadar cok oluyor bu olaylar?

  2. Memleketim olduğu için biliyorum, kazanın olduğu yol çok dar. Hızlı viraja girdiyse kontrolü kaybetmiştir yada karşısından hızlı araba geldiyse çarpmamak için manevra yapım derken olmuş olabilir, başımız sağolsun.

  3. IChooseFoxIsTaken on

    Ailelerine baş sağlığı diliyorum bu talihsiz bir kaza olmuş.

  4. Mayına dayanıklı zırhlı araç yapıyoruz diye artistlik yaparken halkı bırak görevdeki askerlere bile kemer takmak gibi basit bir şeyi aşılayamamak.

    Boş yere 4 asker daha şehit.

  5. Ok_Situation_9205 on

    Hepsinin uzman çavuş olması daha da üzücü 🥲

Leave A Reply