Taraba donerà metà del Danubio agli ungheresi, Fico donerà il paese ai cinesi attraverso i prestiti della Cina e il governo ci priverà di miliardi dai fondi europei.

Per pochi mascalzoni, giusto per non essere nei bassi.

Chiedo le dimissioni dell’intero governo!

https://i.redd.it/qcg6tdc6lrnd1.jpeg

di Zealousideal-Art2126

5 Comments

  1. randomonetwo34567890 on

    Nebojte sa, odvolaju Simecku a tym sa vsetko vyriesi!

  2. coffeetabs on

    Tie eurofondy, ktoré aj tak končia vo forme luxusných domov, jácht, drahých áut, kurvičiek a bieleho prášku? Tie fondy, ktorých sa dodnes nepodarilo dokončiť diaľnicu do Košíc , ale zarobil každý?

    Alebo tie eurofondy, ktoré každý starosta a primátor vo veľkom využíva pred voľbami? Vo veľkom sa asfaltuje, opravuje všetko možné a podobne?

    Možno budem chuj, ale rád si toto pozriem do konca.

  3. IndicationOk3482 on

    To nieje pre “pár darebákov” toto je výsledok mizérie v ktorej táto krajina je 20 rokov, vinníkom môže byt kazdi kto sedel v parlamente ale aj kto volil.

    Najväčší podiel ma na tom samozrejme smer a spol ale netvarme sa že toto sa začalo minulý október po volbach. Stačí sa ísť pozrieť do Poľska a českej republiky to je utopia oproti nám. Tak isto tie krajiny mali rovnaký štartovací bod ako my a tak isto im vládli niečo čo kolektívne nazývame idiotmi a nie raz a napriek tomu môžme jedine tak slintat keď sa na nich pozrieme.

Leave A Reply