Il ministro dell’Ambiente Tomáš Taraba sostiene il progetto ungherese di costruire una diga in quattro punti sul vecchio letto del Danubio, che trasformerebbe il corso del fiume in acqua stagnante. Agisce quindi in diretta contraddizione con l’interesse nazionale della Repubblica slovacca. Ha licenziato gli esperti del gruppo internazionale di esperti che avevano attirato l’attenzione su questa contraddizione e ha abolito la commissione. Lo ha risolto, ad esempio, su "famoso" viaggio di calcio a Stoccarda. Nel progetto rientra anche la risoluzione della controversia slovacco-ungherese sull’acquedotto, che per la Slovacchia significherebbe trasferire all’Ungheria parte dei profitti derivanti dalla vendita dell’elettricità.

Chiedo seriamente, è questo tradimento?

https://dennikn.sk/4180809/taraba-presadzuje-prehradenie-stareho-koryta-dunaja-ktore-vyhovuje-len-madarsku-a-znicilo-by-nasu-prirodu/

Minister za SNS Taraba chce zapredať zisky z Gabčíkova Maďarsku a zničiť pritom slovenskú prírodu
byu/kzr_pzr inSlovakia



di kzr_pzr

7 Comments

  1. napozajtra on

    Áno je to vlastizrada a mali by sme ísť do ulíc. Pýtam sa, kde je teraz Slota?

  2. wanderingtaoist on

    Vlastizrada má celkom jasnú definíciu v TZ:

    Občan Slovenskej republiky, ktorý v spojení s cudzou mocou alebo s cudzím činiteľom spácha trestný čin úkladov proti Slovenskej republike, teroru, záškodníctva alebo sabotáže, potrestá sa odňatím slobody na pätnásť rokov až dvadsaťpäť rokov alebo trestom odňatia slobody na doživotie.

    Prakticky: musíš mu dokázať, že to robil v spojení s cudzou mocou a že to je sabotáž alebo záškodníctvo. To druhé by asi bolo jednoduchšie, dokázať to spojenie s cudzou mocou bude asi viac complicated. Ale nie nemožné. Ak to robí len pre nejaký vlastný prospech (t.j. nie v spolupráci s cudzou mocou), tak to nie je vlastizrada. Čo neznamená, že to nie je hnusný kotlebovský zmrd.

  3. coffeetabs on

    Je to somár. Namiesto toho, aby sme zahatali Gabčikovo tak, že nám Maďari budú platiť za každý kubík vody , tak tento somár robí pravý opak.

    Ako minister by som zariadil, že budú Maďari v Budapešti chodiť po dne Dunaja, lebo tam žiadna voda nebude. Ak chcete, zaplaťte .

  4. LittleSchwein1234 on

    Minister ničenia životného prostredia at it again.

  5. Medard227 on

    Pre toto slovensko bude rado ak aspon nezmizne z mapy, na nejake dobehanie zapadu mozete zabudnut.

    “Narodniari”, vsetky tie tupe hovna co volia vladu zajebu krajinu do zeme. Im nejde o to nieco zlepsovat, im ide len o fajcenie ruskych kktov a aby zatiahli ostatnych na ich uroven.

Leave A Reply