Il governo propone un aumento sostanziale dell’indennità per la migrazione di ritorno [ 350 000 kr]

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/regeringen-foreslar-kraftigt-hojt-atervandringsbidrag

di Awdrgyjilpnj

7 Comments

  1. ConstantLobster3362 on

    Sedan blir man kunna återkalla medborgarskap för grovt kriminella 

  2. Så de vill ge bort motsvarande ett fullt maxat studielån till folk? Det är ju helt absurt mycket, och tillräckligt mycket för att folk kommer försöka sätta i system att missbruka systemet. Vad är egentligen kravet för att få bidraget?

  3. Kasta4711bort on

    Som Löfven sa, detta blir en förtjänst på lång sikt. Eller hur var det han menade egentligen? 

  4. Det börjar bli uppenbart att det inte längre handlar om pengar för SD längre.

    Tror inte speciellt många väljare bryr sig så mycket om den kulturella aspekten om den ekonomiska aspekten pekar åt andra hållet. Vilket jag tycker den verkar göra i det här fallet.

  5. Kasta4711bort on

    Ska man göra detta bör det finnas lite inbakade gränser som skapar brådska att agera. Typ de första som gör det första året får 350000, resten som gör det samma år får 300000. Nästa år får de första 250000, vilket sjunker till 200000. Och så trappas det ned. Så att det blir lite rusning. Ett slags Dutch Auction-upplägg

  6. doomsdaypwn on

    Man borde ompröva alla medborgarskap och uppehållstillstånd som getts ut till immigranter de senaste 20 åren med krav om språk, försäljning, nolltolerans mot kriminalitet etc. De som lever integrerat och normalt fortsätter göra det medan ”avvikande” får sin guldbiljett till Sverige indragen och förklaras som ovälkommen.

Leave A Reply