Script di vendita segreta che serviranno a vendere le lotterie dei socialdemocratici

https://www.expressen.se/nyheter/sverige/s-lotteriets-hemliga-saljmanus/

di KorvMedBros

8 Comments

  1. KorvMedBros on

    > – Jag känner mig jättelurad och det var mycket skrik och hets från chefer, berättar hon och menar att de unga säljarnas dåliga villkor vid Barcelonakontoret kommit i skymundan i medias bevakning av verksamheten.

    Är det den här arbetsmiljön Arbetarpartiet eftersträvar?

  2. macbanan on

    Man minns ju när det uppdagades att socialdemokraterna infilterats av kriminella gäng i Botkyrka. Men det kanske egentligen var de kriminella gängen som infiltrerades av socialdemokraterna?

    Är det därför gängen har växlat från narkotika till åldringsbedrägerier kanske?

  3. Santa9x19 on

    Maggan visar åter igen vilken hycklare hon och partiet är!
    Jag väntar även fortfarande på en kommentar om El Haj, varför han hölls om ryggen så länge trots att alla visste hur det låg till. Samt hur hon ställer sig till antisemetismen i vänster som hon vill bilda regeringsunderlag med.
    Hela vänstersidan är så förgiftad av skit så dom badar upp till knäna.
    Hur kan folk fortfarande kunna tänka sig lägga en röst på dom!? Helt obegripligt!
    Makten framför att!

  4. internet-provider on

    Känns som att S verkligen borde riva ner och börja om, tror inte ens dom själva vet vad dom är för parti längre. Inte bara med lottförsäljning utan dom svänger kraftigt fram och tillbaka på stora frågor som migrationspolitik och kriminalpolitik. På måndag tycker dom en sak och på fredag är det nånting annat.

  5. KorvMedBros on

    Säljarna av Socialdemokraternas lotter skulle fråga om de många äldre kunderna hade barnbarn att dela vinsten med. De som inte hade råd fick veta att de kunde betala i efterhand – med vinsten de påstods få från de första levererade lotterna. 

    Det framgår av de säljmanus som Expressen tagit del av inifrån säljkontoret i Barcelona. 

    – Jag fick så dåligt samvete, berättar en av säljarna som inte orkade med att ringa till fler förvirrade och ensamma äldre. 

    I tre månader sålde den unga kvinnan prenumerationer på [Socialdemokraternas](https://www.expressen.se/tagg/organization/socialdemokraterna/) lotter via säljföretaget Effective Communication i Barcelona. 

    Men som flera av hennes tidigare kolleger vittnade om redan i [Dagens Nyheters](https://www.dn.se/sverige/unga-saljer-s-lotter-i-barcelona-lurar-gamlingar-som-inte-har-pengar/) granskning av säljverksamheten under torsdagen var det viktigt att inte framställa försäljningen till de många äldre i målgruppen som en löpande prenumeration – utan bara som ett enstaka köp under en månad. 

    Det bekräftas gång på gång i säljmanus från Barcelonakontoret som Expressen tagit del av. Alla manusen bär logotyperna från både socialdemokratiska Kombilotteriet och Effective communication, och anger ord för ord vad säljarna ska säga för att sälja lotterna och förslag på olika svar då kunderna protesterar eller förklarar att de inte har råd.

    – Vi nämner en gång i vårt manus att man måste säga upp det själv. Och då är det så hetsigt, det hamnar mitt i, så man bara rabblar förbi det så fort som möjligt, säger den tidigare säljaren som åkte ner tillsammans med en vän för att bo i Spanien medan vännen studerade.

    # ”Handlar bara om 1 kort månad”

    Hon skulle gång på gång framställa prenumerationen som ett enstaka köp av lotter under en månad:
    Som det beskrivs i säljmanuset (med den fetade texten som visar vad som ska betonas av säljaren, från originalet):

    *”jag ringer verkligen inte för att du ska bli någon storspelare här, utan som sagt är det bara* ***en månad*** *som du är med och kammar hem lite pengar, och det hade väl varit tacksamt med 20-30 tusen i dessa tider eller hur?”.*

    I en annan del av säljmanuset med förslag på ”Bra fraser”:

    *”Jag ringer inte för att du ska gifta dig med lotterna idag (haha), utan det handlar bara om* ***1 kort månad*** *där du ska få kamma hem lite pengar, därefter får det vara bra för all framtid!”*

  6. Countach3000 on

    Amen det e ju ett call center ju…vi hade ingen aaaning…. Kan vi inte prata om SD i stället?

Leave A Reply