Ricercati, i socialdemocratici vendevano i biglietti della lotteria agli anziani

https://www.expressen.se/nyheter/chef-i-forsaljningen-av-s-lotterna-var-efterlyst-i-sverige/

di MingWree

10 Comments

  1. KorvMedBros on

    Så Socialdemokraterna beblandar sig med gängkriminella både i Botkyrka och på Spanska Solkusten och använder sig av deras metoder? Verkar som Socialdemokraterna infiltrerar gängen för egen vinning och inte tvärtom.

  2. enfaldig on

    Smaklöst av Socialdemokraterna. Arga Andersson har en och en annan sten att vända inom sitt parti.

  3. jigglyroom on

    Låter onekligen som en rätt lämplig person när målet är att lura äldre på pengar.

  4. PriorFast2492 on

    Jag tycker inte S visar på något bra omdöme på senaste. Känns rätt shady

  5. Hungry-Response-7703 on

    Yeah ngl, Sossarna e COOKED efter detta hahaha aint no fkn way

  6. trollsmurf on

    Det låter som att S har delegerat säljstrategin till Effective Communication och sen litat på att det gått rätt till. Förvisso ingen ursäkt.

  7. cheesyandcrispy on

    Alltså, telefonförsäljning lejs ofta ut till skumma mindre företag då det krävs en viss företagstyp och personstyp för att bedriva telefonförsäljning, iaf enligt mina egna erfarenheter. Ett av mina första jobb var via ett sånt företag där vi ringde kallt i jakt på månadsgivare till Rädda Barnen. Skulle det ske fler granskningar, vilket jag hoppas, gällande alla dessa telefonförsäljningsföretag tror jag att folk skulle bli förvånade över normaliserat det här är.

  8. GoldenRain on

    Varför väljer arbetarpartiet att anlita ett svenskt företag som är verksamt i Spanien med kontor där med svensk personal? Är det för att komma runt LAS och hålla nere lönerna och anställningstryggheten? Är det för att slippa kunna ha insyn?

  9. Western-Candy-3374 on

    Rödgrön sosseälskare här. Tycker det är jättebra att detta kommer upp till ytan. Alla nissar som sko sig på utsatta människor ska ha pisk till frukost till frukost och torra pistaschlängdskanter till fika. Detta är vanligast högerns filosofi, dvs bry dig själv om dig själv och skit i de som ha det dåligt, så därför är det jävligt viktigt att de som ska stå för hjärta och förnuft inte gör denna skiten. Lotteriverksamhet är redan jäkligt skit (inte jämförbart med politisk lobbyverksamhet, men det har risker som inte ska tas lättvindigt på), så när de gör såhär i sossarnas namn för att få kickback ska det fan regna brinnande svavel på kräken.
    Skärp er, Maggan & Co!

Leave A Reply