Hai visto la Terra rotonda? Astronauta: Sì.





di NorthRecognition8737

3 Comments

  1. SyntheticGrownMan on

    zaujímavý projekt, ale vadí mi na tom to, že ak si to pozrie niekto, kto si myslí, že zem je guľatá, tak ho to vôbec nepresvedčí o opaku, ba možno si aj povie, že vlastne tí hlúpi plochozemci majú aj pravdu.

  2. randomonetwo34567890 on

    Ja neviem preco sa tymto idiotom vobec dava priestor, podla mna uplne stacilo pozerat sa na dementov v ramci reality show typu big brother, farma a podobne. Toto je uplne zbytocne, uz v roku 2017 mal Grygar nejaku diskusiu s plochozemcov a bolo to uplne surealne. Ti ludia proste maju svoje fakty a nic ich nepresvedci o opaku.

    Ak chce niekto nahliadnutie do toho ako su tito ludia mimo, odporucam dokument Behind the curve, ktory je uplne vtipny a celkovo ukaze mentalny svet flat eartherov:

    – niekolki robia viacero pokusov, ktore maju ukazat, ze zem je plocha. Investovali do toho desattisice dolarov, experimenty vyjdu samozrejme tak, ze zem je gulata, flat eartheri rozmyslaju, kde spravili chybu, ze to takto vyslo.

    – na konci sa ich komunita rozdeli na dve skupiny, kde jedna obvinuje druhu, ze su agenti CIA. Ich vysvetlenie je okrem ineho, ze jedna z ich hlavnych propagatorov, Patricia, ma posledne tri pismena v mene CIA. Ona na to hovori do kamery nieco v zmysle “Tieto hlupe konspiracie o mojom mene a CIA ma prinutili zamysliet sa, ci nie som rovnako mimo ako oni v pohlade na plochu zem… Ale nie, zem je naozaj plocha”

Leave A Reply