Smilno – sindaco di Baran (SnS) ringrazia le vittime russe della Seconda Guerra Mondiale

https://i.redd.it/poon1h7i8cpd1.jpeg

di ElectricalAsistole

14 Comments

  1. silhuette on

    Toto je ako z čias socializmu, keď za všetko mohli zradní západní imperialisti. Možno máme demokraciu, ale myslením ostalo mnoho ľudí v časoch hlbokej totality.

  2. Grouchy98765 on

    Výborne, starosta bude mať na nové autíčko alebo domček.

  3. Key_Wrangler_8321 on

    Vyzbierajú sa za mesiac tak 112 eur. starosta tam vlozi stovku a dvanast rusofilov po eure. starosta si za tych cudzich 12 eur kupi flasu vodky a pojde ozraty na fb nadavat na liberalov a zelenskeho.

  4. MihaMihi_024 on

    By som sa nečudoval keby si to starosta neskôr celé vzal a žiadne peniaze nikde neposlal.

  5. Indigas11 on

    Mna by zaujimalo, preco nevytvoril rovnaku zbierku aj pre civilne obyvatelstvo na Ukrajne? Oni su viac postihnuty vojnou ako Kurska oblast.

    BTW, ta zbierka vyzera netransparentne, kolko sa vyzbieralo? To ide na osobny ucet nejakej osoby? Budu vobec prispevky pouzite v plnej vyske, ci si ukroji nemale percento?

    Edit: pridavam link z ineho/totozneho postu

    https://ib.vub.sk/pch/transparentne-ucty?iban=SK7802000000005024316758

  6. MBtr_263 on

    Slovami vodcu by som to asi dnes vyjadril – Co Vam uz drbe v tejto krajine ?!

    Paradox sa opat ukazuje, Ti co p*cvali na Kovacicove Donio teraz posielaju peniaze “na dobry ucel” nevedno kam ![gif](emote|free_emotes_pack|facepalm)

  7. l3g4tr0n on

    Smilno – rusinska diera uz od rozpadu USSR. Cesty maju odjakziva rozjebane, ale na kokotiny sa vyzbierat vedia (este tak vidiet transparentne vyctovanie nakladov).

  8. Afraid-Grab-4254 on

    Čo ti j*ebe však to je zoznam kolaborantov zdarma …

  9. silhuette on

    Inak pravoslávni rusíni sú väčšinou silne spätí s Ruskom – ich cirkev vznikla oddelením sa od Moskovského patriarchátu (ktorý predtým násilne pravoslavizoval v 50. rokoch ich územia zrušením gréckokatolíckej cirkvi a oni v ňom dodnes vidia svojho spasiteľa – katolíkov priam nenávidia a vyčítajú im všetko možné aj nemožné). Preto napr. rusínsky región volil svojho zástupcu Harabina (oddaného syna Ruska a jeho cirkvi) tak húfne. Nebuďte prekvapení. Ak poznáte pravoslávnych rusínov, viete, že na dušičky sa chodia dodnes oficiálne spolu so svojimi popmi modliť a páliť kadidlo na hroby vojakov Červenej armády.

  10. discipleofsilence on

    Mentálna atletika par excellence. Odhliadnuc od toho, že je to (nielen) grafický odpad je to aj dôkaz toho, že v našom Skurvystane je možné všetko.

    Pán starosta by sa mohol odsťahovať do Ruska a brániť chudákov utláčaných Russákov vlastným telom. Na to je ale asi príliš veľký zbabelec.

Leave A Reply