Il ricercatore ha trascorso sette anni in ambienti musulmani chiusi e ha una raccomandazione particolarmente importante [Familieretshuset skal pålægge manden at opløse det islamiske ægteskab.]

https://nyheder.tv2.dk/2024-09-20-forsker-har-vaeret-syv-aar-i-lukkede-muslimske-miljoeer-har-en-saerlig-vigtig-anbefaling

di SpytAtomerUd

6 Comments

  1. SpytAtomerUd on

    Det er altså uhyggelig læsning, og denne gang ikke bare grebet ud af en kontekst for at få en EB forside eller trafik til forfatterens private blog.

    Flere ting skriger parallelsamfund i det her, bla.:

     
    > Kvinder kan blive skilt under dansk lov i Familieretshuset. Men bagefter kan ægtemanden eller familien sige: “Jamen, du er ikke skilt i henhold til sharia, så derfor er du stadig gift.”

    > Ifølge Jesper Petersen bliver en dansk skilsmisse simpelthen ikke anerkendt i de parallelle retspraksisser

     
    Men han har også nogle fine løsningsforslag.

    > Hvad så hvis manden siger nej?
    >
    > Så må velfærdsstaten flekse sine muskler og begynde at gå over i straf. Dagbøder eller andet, det må politikerne beslutte. Men vi skal tvinge manden til at give kvinden fri, siger forskeren.

     
    Men som Nina Palesa Bonde pointerer, er løsningen ikke at lave ny lovgivning, vi “så heller ikke bruger”.

    I stedet skal vi pakke berøringsangsten væk.

  2. Ambitious_Credit_425 on

    >Kvinder kan blive skilt under dansk lov i Familieretshuset. Men bagefter kan ægtemanden eller familien sige: “Jamen, du er ikke skilt i henhold til sharia, så derfor er du stadig gift.”

    Jeg kan ikke helt forstå problemet. Så er de vel skilte?

  3. I 7 år har Jesper Petersen fulgt de muslimske milijøer INDEFRA. ha ha ha ja fuldstændig. Ham lurede de ikke.

    Det værste er at den her ligegyldige rapport helt sikker fører til mere ligegyldig lovgivning som ingen af muslimsk afstamning nogensinde kommer til at høre om eller leve under.

  4. Annulleret on

    Hvad foregår der. Jeg troede alle byfornyelsesprojekterne skulle løse alle problemerne med islam.

  5. Daddelblomme on

    Islam hører ikke til i et dansk, eller for den skyld vestligt, samfund. De er fuldstændig ligeglade med lovgivningen. Det er kun koranen der gælder for dem. Skidt med de valide grunde til at kvinden vil væk fra manden – nej nej, koranen er den eneste sandhed.

  6. Alternative_Pear_538 on

    Men der er jo allerede et system til det, hvor moskéen kan opløse ægteskabet om manden vil det eller ej. Et system der for mindre end en uge siden blev rakket ned af såkaldte “islamforskere” som åbenbart ikke mener at kvinder skal kunne blive skilt uden mandens accept. Meget udansk synspunkt IMO.

Leave A Reply