Robert Fico ha invitato le parti PS, SaS e KDH a un incontro – KDH e PS parteciperanno ai negoziati sul consolidamento, SaS ha rifiutato

https://www.reddit.com/gallery/1fnl0k4

di Desperate_Green6838

11 Comments

  1. T1O2M3333 on

    Múdry to ficko, teraz ich do toho zatiahne a nebudú môcť kritizovať. A SaS bude zas kritizovať že mohli pomôcť a nepomohli

  2. Fico vie ako na nich. Zruší daň na knihy čo bolo dopredu plánované a môže sa chváliť ako pomohol ľuďom. Zatiaľ čo DPH 23 ostane.

    PS sú amatéri.

  3. Remarkable-Bad-6039 on

    Boha to sú hlupáci ze tam idú, zatiahne ich do tých svojich sraciek a nebudú ho môcť najbližšie 3 roky kritizovať kvôli konsolidácii lebo sa na nej tiež podieľali.

  4. pwninyourface on

    It s a trap.

    Som zvedavý ako Šimečka preletí cez Death Star a roz*ebe im ju bez škrabnutia svojho X wingu.

  5. markusfenix75 on

    Úprimne. SAS ma asi najviac rozumu. Ísť na “rokovania” s Ficom je dobre akurát na to, že si strany koledujú o to, že na na nich Fico ukáže prstom, keď budu ľudia pindat kvôli zdražovaniu

  6. Double edged sword. Ak nepôjdu tak bude vykrikovať že mohli niečo spraviť a nespravili. Ak pôjdu tak povie že aj tak žiadne návrhy nemali.

  7. Ok_Opportunity_4770 on

    Nerozumiem PS ani KDH. Tak ako sa tam pise, ked Fico klame a kazdi to teraz vidi, pretoze vzdy odmietal zvysovat dane, tak sa ideme tvarit, ze v tomto pripade je to OK, ale vo vsetkom ostatnomje despota.

  8. Impressive_Context92 on

    Ale jasné Róbert, zahlasujeme ti za tvoju konsolidáciu. Hneď akonáhle to spojíš s hlasovaním o vyslovení nedôvery vláde. 🙂 Karma je zdarma.

  9. Medard227 on

    Ked Deravy Robo demoluje pravny stat tak sa s nikym neradi, ked ale zdvyhne dane a opozicia za pomoci beznych ludi robi humbuk tak si ich pozve aby aj ich do toho zatiahol. KDH ma neprekvapuje ale dufam ze ma Simecka ma pripraveny nejaky plat co vlastne chce robit lebo ak Cednikovi pojdu na ruku tak nasije tieto sracky aj na nich. Lebo ak z tade vypochoduje s usmevom ze silno vyjednal zrusenie dane na knihy tak je cistky kkt.

Leave A Reply