Avevo ordinato un pacco al mio indirizzo di casa a Göteborg, ma è finito a Uppsala!!

https://i.redd.it/a00sfr1d4qqd1.jpeg

di DifficultyInfinite82

8 Comments

  1. Nobber708 on

    Förmodligen har avsändaren skickat fel information i edi, typ fel postnummer kanske

  2. magicmike659 on

    Xd postnord be like.

    Beställde ett paket från digikey på 3 dagar anlände det på ombudet även fast det skickades med UPS från USA. När jag beställt paket inom Sverige har de tagit åtminstone 5-6dagar från södra Sverige upp till Norrland. Så går snabbare att få paket från USA än vad det är att få inom Sverige.

    Schenker är fan sämst varje gång jag beställt å de levererats via Schenker kan paketet komma till terminalen i Stockholm på en måndag men inte förrän onsdag skickas det vidare till Sundsvall för att sedan vänta i Sundsvall nån dag innan de skickas vidare till Övik.

  3. Har avsändaren verkligen angett rätt leveransadress och PostNord har ändå skickat den till serviceställe så långt bort?

    Låter mer som att typ postnummer blivit fel i din beställning, antingen att du skrivit fel eller att avsändaren skrivit fel.

  4. PrudentFood77 on

    har länge sagt att PostNord kommer att gå mot modellen “*För en mindre avgift får du själv hämta försändelsen hos avsändaren*”

  5. Du slog mitt rekord på Bergshamra i stället för Sundbyberg. Med råge…

  6. charliesname on

    Hände mig fast inte så extremt. Hamna i grannstaden en fredag. Det var en dator i delar som jag var riktigt sugen på att hämta så jag åkte… när jag kommer fram var paketet tillbakaskickat till centrallager.

Leave A Reply