Tags
Armenia
Austria
Belgio
Bulgaria
Cechia
Croatia
Croazia
Czech
Czechia
Czech Republic
Danimarca
Denmark
Estonia
Europa
Europe
France
Francia
Germania
Germany
Grecia
Greece
Hungary
Ireland
Irlanda
Polonia
Polska
Portogallo
Portugal
Regno Unito
Repubblica Ceca
Repubblica di Turchia
Romania
Serbia
Slovacchia
Slovakia
Slovenia
Svezia
Sweden
Turchia
Turkey
Ucraina
Ucraino
Ukraine
Ungheria
United Kingdom
3 Comments
Μου αρέσουν αυτά τα άρθρα που πρέπει να διαβάσεις αυτά που σκέφτεσαι τα αυτονόητα δηλαδή
‘Ενα σημαντικό θέμα, το οποίο το άρθρο δε θίγει, είναι η επίδραση της πανδημίας.
Τα σημερινά 14 χρονα ήταν 10 χρονα, όταν ξεκίνησαν τα lockdown.
Ξαφνικά από μπάλα με τους φίλους και να παίζουν με τις κούκλες με τις φίλες τους, κλείστηκαν σε 4 τοίχους, έχασαν τις επαφές με άλλους, δεν είδαν γιαγιά και παππού για πόσο καιρό και ξεκίνησαν μαθήματα online. Δεν το διαχειρίζονται όλα τα παιδιά ίδια αυτό.
Ξεκαθαρίζω ότι δε βρίσκω λάθος τη διαχείρηση της πανδημίας, τουλάχιστον στην αρχική της φάση, με αυτά που ξέραμε τότε (δηλαδή σχεδόν τίποτα) για την καινούργια απειλή.
Η έναρξη της βίας δεν ήρθε από το πουθενά. Η χώρα πάσχει εδώ και μια δεκαετία και βάλε. Είναι εμφανής Η έλλειψη δικαιοσύνης, ο δυνατός επιβιώνει με ότι μέσο θέλει/μπορεί, το μέλλον είναι δυσοίωνο. Το κοινωνικο συμβλαιο εχει διαραγει .Όλα τα βλέπουν οι νέοι οπότε λογικό επακολουθο είναι να έχουμε τέτοια φαινόμενα.
Να είσαι ήρεμος να υπακους σε νόμους/κανόνες,να κάθεσαι στο σχολείο ησυχος για πιο λόγο? Για να πας έξω ή να μείνεις εδώ να ψάχνεις θέση από κανένα βουλευτή ή γνωστό, τα γνωστικά σου skills δν θα έχουν αντίκρισμα. Αντίκρισμα θα έχουν οι γνωριμίες που θα κάνεις με χωμένα άτομα με άκρες.
Σννσε παίζουν σιγά, ή ρισκάρεις τώρα να εζεις μια ελπίδα για ένα οποί μέλλον ή μια ζωή μιζέρια. Εξάλλου ζήσε τώρα γτ αύριο όλα έρχονται πάνω κάτω.