Dormi tranquillo?



https://v.redd.it/nm4hcc56gsrd1

di VedreX69420

10 Comments

  1. Pale_Professional949 on

    “Lud, zbunjen, normalan, a on je poremećen” HAHAHAHAHAHAHA PREJAKO

  2. Lazy-Sun-6594 on

    Spava li mirno Kasumović? Ma brate, naravno da spava! Takvi likovi ne znaju za nemir. Oni ti legnu uveče na jastuk, ne da im je mekši nego što ti možeš zamisliti, nego su i pare ispod, da ih lakše zaspu. Znaš ono kad tebi glava puca od briga, računa, posla, svega? E, on ti nema te probleme, brate.

    Ti se prevrćeš u krevetu, misliš kako ćeš sutra da izađeš na kraj s novim sranjima, a on? On ti zaspi s osmehom ko da mu je sve potaman. Zamisli da ti život ide glatko ko po loju, i da nemaš ni trunku stresa. Naravno da spava mirno, brate, pa on ti je naučio kako da savlada sve te životne zvrčke bez ikakve frke.

  3. Mindfreak191 on

    “Lud, zbunjen, normalan a on je poremecen” je nasa verzija od “Trying to strike a chord and it’s probably A-minor.”. Usvaja se!

  4. JosJedanPut on

    Za Kasumovića u seriji mi je uvijek bilo neuvjerljivo to što je kao zavodnik svaka epizoda druga djevojka. To možda samo Izetu dobro leži.

    Realno nije lijep i pomršav je, ni harizmatičan – živčan je u ulozi, a i treće otkud ti brate vremena za toliki dating pored učenja medicine. 😂

    Kad ono stvarno glumac veze nema sa strejt dejt, nego homo pedofil napasnik.

Leave A Reply