Dopo le inondazioni: “In 30 anni come vigile del fuoco, non ho mai sperimentato nulla di così imponente”

https://www.dr.dk/nyheder/indland/efter-oversvoemmelser-i-mine-30-aar-som-brandmand-har-jeg-aldrig-oplevet-noget-saa

di WolfeTones456

3 Comments

  1. WolfeTones456 on

    Det pisser ned i Danmark. I hvert fald så meget, at man med det seneste store regnskyl satte rekord for den højeste mængde nedbør i september, siden man begyndte at måle i 1874. Det [presser landets beredskab](https://www.dr.dk/nyheder/seneste/vildt-vejr-og-oversvoemmelser-presser-landets-beredskab), og sender [forsikringsselskaberne](https://jyllands-posten.dk/indland/ECE17490964/over-400-borgere-anmelder-vand-i-kaeldre-og-gennem-tage-efter-regnvejr/?fp-exp=60320002&fp-alg=603200021) på overarbejde, fordi vandet kommer ind i folks kældre og på lofter.

    Jeg har delt den herinde før, men [Weekendavisen](https://www.weekendavisen.dk/2023-42/ideer/den-lille-syndflod) lavede sidste år en rigtigt god artikel om spådommene for fremtidens klima i Danmark. Det bliver med al sandsynlighed ret vådt, og selvom det også kommer til at udgøre kæmpe udfordringer at slås med de hyppigere og voldsommere vandmængder, så er jeg også spændt på, hvordan og hvornår vi kommer til at se nogle skift i den måde, vi bygger huse på og indretter infrastruktur osv. Forhåbentligt skal der ikke en manddrukning til for at lære lektien.

  2. Det er fordi han er brandmand. Det er det forkerte element. De skulle hellere tage og interviewe en vandmand til det her.
    Håbløst journalistik.

  3. Zatea-dk on

    Se på et danmarkskort fra oldtiden, og se så på hvor dit hus ligger, hvis det dengang lå tørt, så ligger du stadig tørt, hvis det lå under vand, så vil du med meget stor sandsynlighed snart opleve vand i huset. Min by var en havneby tilbage i vikingetiden, og de huse der er bygger hvor havet var, ja de har vand i huset i dag, det er et nyt kriterie jeg har på et hus jeg vil købe… hvor ligger det i forhold til vandstrømning osv

Leave A Reply