Gli S-toppers di Botkyrka incassano mezzo milione di stipendio non autorizzato

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/s-topparna-i-botkyrka-plockar-ut-kvarts-miljon-i-otillaten-lon

di RingIndex

4 Comments

  1. CommanderAlchemy on

    Hur kan detta ens vara okej eller lagligt? Eller för delen gå förbi obemärkt?

  2. FlowersPaintings on

    När ska det ta slut? Kan Socialdemokraterna göra upp med sin gängkriminalitet i partiet någon gång?

    [2024 – S-topparna i Botkyrka plockar ut halv miljon i otillåten lön](https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/s-topparna-i-botkyrka-plockar-ut-kvarts-miljon-i-otillaten-lon)

    >Två toppolitiker i Socialdemokraterna i Botkyrka har, utöver sina uppdrag som oppositionsråd, anställt sig själva som politiska sekreterare. Emanuel Ksiazkiewicz och Yasemin Ergül får genom det ut närmare 250 000 kronor extra per år – vardera.
    >
    >Men SVT Stockholms granskning visar att det är en extra anställning de inte har rätt till och som går tvärtemot kommunens regler.

    [2024 – Efter S-striden i Botkyrka: två av tre medlemmar försvann sen förra årsmötet](https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/efter-s-striden-i-botkyrka-tva-av-tre-medlemmar-forsvann-sen-forra-arsmotet)

    >Socialdemokraternas årsmöte i Botkyrka förra året lockade 201 medlemmar och beskrevs av vissa som en kupp för att rösta bort dåvarande kommunstyrelsens ordförande Ebba Östlin. Årsmötet i helgen lockade bara en tredjedel.
    >De menade att hon straffades för att hon var med och stängde sju ABF-fritidsgårdar, då det konstaterats att gängkriminella vistats i dem.

    [2024 – Kriminella inblandade då ledande politiker kuppades bort](https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/nQ4O3Q/ebba-ostlin-rostades-bort-under-kuppartade-former)

    >”Kommunstyrelsens ordförande i Botkyrka, röstades bort under kuppartade former i helgen. En hel del tyder på att den organiserade brottsligheten kan ha deltagit i avsättandet av den ledande politikern.

    [2023 – Centrala S-toppar kände till gängkopplingarna i Botkyrka](https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/s-toppar-i-botkyrka-kande-till-gangkopplingarna)

    >**Socialdemokraternas centrala partitoppar har känt till att det funnits kopplingar till gängkriminalitet i partiet i Botkyrka trots att de tidigare förnekat det.** Det visar uppgifter till SVT.

    [2023 – S-utredningen om Botkyrkahärvan: Startar uteslutningsärende](https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/socialdemokraternas-utredning)

    >Socialdemokraterna sin interna utredning… …**Den har inte kommit fram till några indikationer på att partiet skulle vara infiltrerat av gängkriminella**

Leave A Reply