Per il resto non esiste alcuna discriminazione nei confronti delle persone LGBT+ in Bulgaria.. /s

https://i.redd.it/fb9d64cms3sd1.png

di SpecialistAd2377

21 Comments

  1. Fun_Doughnut_332 on

    Кои са тия агенции? Ще им взема по бутилка уйски и шоколадче

  2. Appropriate-Day4648 on

    Двустаен в центъра до 1000? Проблема не е сексуалната ориентация, а бюджета. Най-лесно е да сме дискриминирани. 

  3. Supernova_Remnant on

    Винаги когато се отчая, че България затъва и няма накъде по зле, виждам един такъв пост и ми се възвръща надежда. Благодаря ти ОП.

  4. IllTime476 on

    Тия малоумни ли са? Това са най-добрите възможни наематели за жилище. Рядко някой е по-чист, подреден и коректен в плащанията.

  5. abeivanbe on

    Значи вече хазяите са длъжни да дават под наем жилище на който иска, без да имат право на възражение?

    Може въпросния човек направил поста (който започва с прайд флаг) да е направил лошо впечатление с държанието си по някакъв начин.

    Освен това веднага виждаме картата с хомофобията за да се събере повече внимание.

  6. ivo_mesiyata on

    На запад има интервюта за наематели… сещай се защо..

  7. Hyper6024 on

    1) Кой те кара да заявяваш, че си гей.
    2) София не се изчерпва само с “Центъра”.
    3) Собственикът може да си отдава имота на когото си поиска, съмнявам се някой да е казал “Ейй баш на тия гейове няма да го дам”. Това е частна собственост, която не е твоя, на брокерската фирма и т.н, ерго претенции към нея са невъзможни.
    4) Съдейки по цените в момента, не те спъва хомофобията, ами бюджетът и изискванията към имота(които допускам, че се простират отвъд броя стаи) и сега искаш да капитализираш на съжаление.

    Много пъти съм казвал, че това да НЕ се дават привилегии на определени общества НЕ е “-фобия”. Безразличността към гейовете (да се чете липса на специално отношение) не е хомофобия. Ако, например, аз пусна такъв пост “Хора, системата работи срещу мен, искам да живея в Центъра ама да е тристаен за 1000 лева” дали няма да отнеса само хейт 😀

  8. m_handzhiev on

    Мен ме дискриминираха във Франция тия хомофоби. Исках за 1000 евро на Айфеловата кула, ама не ми дават

  9. PieCapital2194 on

    Никой на никого с нищо не е длъжен. Както наемателят може да има претенции, така и наемодателят може да има претенции. Някой изрично казал ли им е, че им отказва защото са с алтернативна ориентация или те смятат така, като напълно игнорират малкия бюджет?

  10. Единият човек с детето наема жилището. Това е. Не са нужни никакви обяснения кой на кого какъв е.
    Да намериш апартамент под наем с домашен любимец, особено голямо куче, си е също предизвикателство, буквално никой не те иска, освен ако не дадеш 3 депозита, необзаведен, на висок наем и не знам си още какви условности.

  11. Е каква в тая педераска оферта? 1к за двустаен в центъра?

  12. e36masterrace on

    Кой е твърдял, че няма дискриминация спрямо LGBT в България?

  13. Geshovski on

    Тази тема направо ми мирише на репортаж за сутрешните блокове на БТВ или НОВА. “Има ли хомофобия у нас? Как двойка мъже с дете не могат да си намерят дом?”. А каква е снимката под поста? Изглежда да е от гората където след малко ще излезе Баба Яга.

  14. ve_rushing on

    Таман да пророня сълза и ми хрумна, че никой няма да отвори дума за сексуалните си предпочитания в такава ситуация. Не че е срамно или нещо такова, а просто няма нищо общо с това да наемеш жилище.

    OP, признай си, че си измисляш!

  15. gargara_s_hui on

    България от 80 години е малката русия и няма как да не е като конците ги дърпат от там. Така че както те тръгнаха по пътя на фашизма, така и у нас. Няма отърване от простият народ.

  16. GeorgiMartov on

    1000 лева наем филмарите скачат как може да има такива хора. Кожодери! Хазяите на хляб и сол ли да го карат? (кето от Савини, разбира се)

  17. Nandox96 on

    Ако отдавах жилище под наем, не бих го отдал на халки.

  18. IrrelevantQuacker846 on

    Аз разбирам и собствениците на жилища, и гей-двойката. Правилата на пазара са такива, че човек може да избере, с кого да прави бизнес. Отделно от това не можеш да стоиш на улицата. Може би желанието им да живеят в центъра, а не в Люлин не е някаква парвенющина, а е породено от това, че за гейове най-безопасното място са по-заможните квартали на градовете.

    Честно казано, ако постът е написан почтено от човека, не ми е ясно как се решава тази дилема. Няма ли някаква институция да помогне с общинско жилище за времето докато те си намерят редовна квартира?

Leave A Reply