Quando preordini diversi libri mesi fa, perché vedi che quando esce, anche il più mediocre verrà a superare i 7.000 fiorini a prezzo pieno, e con il preordine potresti farla franca con “soli” 4.000 fiorini. Allora capisci questo. Lo sappiamo, lo abbiamo letto tempo fa, era previsto, ma comunque. Ora lasciatemi essere un po’ arrabbiato e deluso. Così drammatico, cosa succederà dopo, bruceremo subito il libro o aspetteremo finché non ci saranno 10.000 libri?

https://i.redd.it/1c8vvifmu4sd1.jpeg

di stay_golden14

15 Comments

  1. Whatsagoddname on

    Én úgy gondolom, hogy egyre népszerűbb lesz az e-book ennek köszönhetően. Persze nem fogja vissza adni sajnos a friss és ropogós könyv feelinget, de olcsóbb lesz lehet.

  2. AsGrblls on

    tesa a nyomasztóbb kérdés h miért kell az IllIbrItől rendelni?

  3. JAlbizia on

    Ez mi ez? Valaki elmagyarázza légyszi? Sose többet nem lesz 10+ % könyveknél?

  4. DavydBlack on

    ![gif](giphy|1M9fmo1WAFVK0|downsized)

    Komolyan nem értem ennek mi az értelme

  5. Glittering_Impact981 on

    Áh…vicc az egész.
    1x rendeltem tőlük a nyáron, mert volt 30% kedvezmény náluk, már évek óta nem vettem tőlük semmit annyira kevés kedvezményük volt, de ezután meg végképp nem fogok😶

    edit: ígyis meggondoltam már manapság 2x is, ha vettem vmit. Nagyon drágák már a könyvek :/

  6. ExcitingFinger4533 on

    Az első hibát ott követted el, hogy az illibritől akartál könyvet venni.

    A kedvezményeket a megjelenéstől számított egy évig 10%-on befagyasztó rendelet miatt mostantól még jobban megéri majd közvetlenül a kiadóktól előrendelni a könyveket, mert a megjelenés előtt adhatnak rá nagyobb kedvezményt is. Ráadásul ezzel közvetlenül a kedvenc kiadóidat támogatod, nem a könyvpiac kétharmadát uraló neres kisgömböcöt eteted.

  7. Spirited-Law-3391 on

    Egy évig a Libri környékére se mentem, most szeptemberben beváltottam egy csomó pontot (kb.4000 Ft-ot), csak ezért vettem a Libriben könyvet. Szerencsére akkor többé nem kell odamennem, ez a maradék kis pont marad emléknek.

  8. piskotataller89 on

    Undorító mocsok férgek. Mi csak nézelődni járunk a Libribe, lefotózzuk ami tetszik, aztán irány haza és megrendeljük máshonnan.

    (Máshol is szoktunk nézelődni, pl. Líra, de a Libri naprakészebb és több a könyv, de nem veszünk ott semmit mióta az MCC férgek bevették.)

    Egyszerűen elképesztő, mennyibe kerül 1 db könyv manapság.

  9. 404notacceptable on

    ennek az új szabálynak mi értelme? kinek jó? mi a cél?

  10. Ok_Firefighter_9913 on

    Baromi duhito az egesz…eleve egy draga hobbi a konyvolvasas, de ezzel a csodad torvennyel teljesen szetcsesznek mindent…valoszinuleg par kisebb kiado bezarja majd kapuit, a nagyobbak meg kevesebb uj konyvet fognak megjelentetni…igy is mar 6-7-8 ezer ft egy darab (!!!!!!!!) konyv…vicc ez a torveny, ez SENKINEK sem jo

  11. cownextdoor on

    A maikönyvön egy jottányit sem változott a kosaram összértéke. A libri meg beveheti a végét!

Leave A Reply