So che il telex è già stato visto e che l’articolo è stato condiviso da qualcuno qui, ma vale la pena leggere tutto l’originale. Non è lungo.

"Non abbiamo ricevuto armi dall’Occidente, non abbiamo ottenuto nulla, solo messaggi radiofonici incoraggianti, cioccolato americano e visti rapidi per i 200.000 rifugiati verso l’Occidente nei campi di accoglienza (…) Sì, ne abbiamo persi 200.000 preziose vite ungheresi."

"il benevolo Esercito popolare ha appena aperto un paio di depositi di armi"

Farò un pasticcio. Non ci sono freni sul treno traditore!

https://demokrata.hu/velemeny/orban-balazs-vedelmeben-889599/

"Köszönöm Orbán Balázs bátor szavait"
byu/Illustrious_Title_91 inhungary



di Illustrious_Title_91

9 Comments

  1. Brunzderby on

    O.K csokit tényleg küldtek, de gerincet azt nem, ő csak tudja..

  2. NormalGarbage6728 on

    Nem volt érdemes elolvasni a vén komcsit. Mondjuk érdekelne szerintük hogyan tudta volna el juttatni a nyugat azokat a fegyvereket háború nélkül…  Edit: Jó, tfh a nyugat eljuttatja, utána a jugókkal, cseszlovákokkal, románokkal hogyan bántunk volna el? Logikájuk szerint inkább tapsikolni kellene az elmaradt szállítmányok miatt.

  3. HelonMead on

    OB “elszólásánál” még elfogadtam, vagy bemagyaráztam magamnak, hogy a Rogán művek felügyelete ellenére 1:1956-hoz eséllyel beszopták a barom túlbuzgóságát. De azzal, hogy ez a törött farok is beszállt a ringlispílbe, egyre nő bennem a gyanú, hogy tudatos puhítás van folyamatban.

    Az oroszok a spájzban vannak.

  4. Antique_Knowledge_72 on

    Ez van amikor valaki se a történelmet, se a külpolitikát nem érti. A ruszkikkal meg volt egyezve, hogy mik a határok. Belső viszály esetén nem lehetett beavatkozni. Ezért volt a sok proxi háború, mint Korea, Vietnam stb.

  5. Enough_Lawfulness958 on

    Érik a szőlő a hajlik a vessző haragaszik katona !!!

  6. Roaddog113 on

    Erösen viszketni kezdett a szívlapátom nyele. Az asszony kérdezi, hogy ilyenkor mi a teendö? 🤡

  7. Elolvastam.
    De most akkor nem azt mondta OB, hogy kitört volna a 3. vh, ha segít nekünk a Nyugat ’56-ban? Ebben meg számon van kérve, hogy miért nem segítettek nekünk.

  8. ElwoodBlues86 on

    Egy újabb bizonyíték, miért nem szabad vodkára higitózni

    “És mivel hívő keresztényként magam is vallom Jézus azon tanítását, hogy „az igazság szabaddá tesz”, és minél veszedelmesebb a világ, annál fontosabb megőrizni a szabad gondolkodás képességét…”

    Na ezt a “Lenin-sapkás” elvtársaknak biztosan elfelejtette mondani

Leave A Reply