Così Zoltán Pokorni (sindaco uscente del distretto XII di Fidesz, ministro dell’Istruzione di Orbán dal 1998 al 2001) ha letto il sistema attuale



https://v.redd.it/qz6zudarhasd1

di 8088777

12 Comments

  1. GourdEnthusiast on

    Ja hülyére lopta magát, felállított egy nyilas emlékművet most meg finnyáskodik. Kurva anyádat Pokorni, rest in piss.

  2. deyell77 on

    kár hogy polgármesterként végig korrupt volt és a korrupt rendszert szolgálta ki Tiborcz cégeinek támogatásával.

  3. Fit_Ad_4268 on

    Ez ugyanaz a Pokorni Zoltán, aki évekig a házát takaríttatta az önkormányzati dolgozókkal.

    Ugyanaz a Pokorni Zoltán, aki a becsületes ellenzéki képviselőkkel lekezelő volt és arrogáns.

    Ugyanaz a Pokorni Zoltán, aki 18 éven keresztül csendben segítette a Fideszt lopni, ezzel saját magát is gazdagítva. A kerületben élőket megtévesztve és meglopva.

    Pokorni Zoltánnak a börtönben van a helye. Örülhet, hogy ilyen rendszerben él.

  4. cromwell122 on

    Volt már ilyen topik, ott írtam.
    Ez a rendszer nem fog megbukni kiugrók nélkül. Arra emlékszünk hogy Nagy Imre betakarítási miniszter és moszkovita komcsi volt vagy arra, hogy később vállalta a kivégzést egy forradalom kapcsán ami nem is az övé volt.
    Kicsiben ez: Pokorni indulhatott volna most is polgármesternek, meg is választottak volna valószínűleg mert a személye népszerűbb és hitelesebb mint a Fidesz. A közgyűlést elvesztette volna de maradhatott volna béna kacsa mint a győri új polgármester. Inkább kivonult. Tulajdonképpen már megtette 10 éve. Most úgy néz ki teljesen. Szerintem egyetlen másik ilyen ismert fideszes sem mondott volna ilyet. Én nem tudok róla. Nem kell Pokornit piedesztára emelni. De belerúgni se kéne, mert még olyankor áll fel amikor senki nem tudja mi lesz és még ott a Fidesz mindenhol.
    Mint írtam, ez a rendszer nem fog megbukni kiugrók nélkül. Tulajdonképpen Magyar Péter is az. Ha mindenkibe belerúgsz akiben maradt valamilyen gerinc és kiszól, kilép, ki akar lépni a rendszerből nem lesz változás. Nem tudom emberek mit gondolnak. Nem lesz itt forradalom, nem lesz itt népfelkelés. Egyszerűen ez azért nem olyan elnyomó rendszer mint amikhez szokták hasonlítani. Nem is demokrácia már, de nem is diktatúra. Akkor ezt nem írogatnánk itt. Ez a rendszer nem a népi nyomástól fog összeomlani, mert a társadalom nagyobb része szemmel láthatóan közömbös és úgy fogja végignézni mint a rendszerváltást csak már több cinizmussal.
    Ismétlem, nem kell Pokornit ajnározni, de rugdosni se. Nem ő volt itt sose a probléma.

  5. persicsb on

    Pokorni nem beolvasott, csak kifejezte sértődöttségét, hogy ő most a körön kívülre került, és nem lehet továbbá ingyenélő tolvaj.

  6. repulosapi on

    Tetszett volna akkor beolvasni amikor még a rendszer része volt. Kurvaistenit már ezekbe a gyáva féreg szarokba.

  7. Mike_856 on

    Pokornit is megette a rendszer, nem volt elég gerince. Korrekt, értelmes ember volt az elején, jó ötletekkel az oktatás terén, kár érte. Lehet azért mondta ezt, mert már mindegy. Ugyanakkor részt vett az egész tönkretételében, nem mondta hogy nem. Ahogy olvasom, korrupt is volt. Ez se kötelező ám.

  8. Toljad_Apuci_83 on

    Remélem pár év múlva ugyan úgy focilabdákat fog varrni a sitten a haverjaival, mint bármely más bűnöző.

  9. Lifeorsomethingelse on

    Most nem mennék bele ezekbe a magasra ívelő elemzésekbe, mert pontosan látható és érezhető már, ha valaki nem komplett idióta, vagy kollaboráns, hogy ezek az emberek micsoda elvtelen gazemberek. Hiába adják elő olykor, hogy ők is ugyanolyan emberek, meg ők felülemelkedtek a rendszeren, vagy sosem voltak igazán a részei. Mintha nem ők maguk is a rendszer kiépítésén szorgoskodtak volna hosszú éveken át, simán átlépve, eltaposva másokat. Ráadásul egy olyan rendszerben, ahol gondolni sem szabad mást, mint amit a pártközpontban kitaláltak.

    De pejoratív példával élve, olyan ez mint aki punk házbulit szervez, majd másnap, esetleg harmadnap a teljes józanodás után értetlenül nézik, hogy vajon ki szarta és hányta össze a lakást. Azt az egyet viszont biztosra tudja mindenki, hogy nem ő volt. Na az emberünk most azt játssza, hogy ott pogózott ő is, de egy idő után annyit tud mondani, hogy jé, szaros minden.

Leave A Reply