Deutsch Tamás va oltre: si appella al presidente della commissione giuridica del Parlamento europeo nel caso dell’immunità di Péter Magyar | 24.hu

https://24.hu/kulfold/2024/10/02/deutsch-tamas-magyar-peter-mentelmi-jog-europai-parlament/

di Zsenyka

24 Comments

  1. El fog fáradni, valaki legalább egy pohár vizet vigyen neki.

  2. deyell77 on

    mondjuk jó, hogy Deutsch csinálja mindezt, aki annyira népszerűtlen Brüsszelben, hogy anno a saját néppártos társai döntöttek a felfüggesztéséről az EP-ben.

  3. jeffvader78 on

    szánalmas ez a kínlódás. Minden fronton próbálkoznak. Vicces ahhoz képest hogy az EP választások előtt még ledegradálva beszéltek MPről csakhát azóta sok víz lefolyt a Dunán, Tiszán.

  4. Ordinary-Lifeguard64 on

    Be kell vezetni, hogy kell drogteszt is az előterjesztések mellé….rögtön eltűnne a félhülye onnan.

  5. Dinosbacsi on

    Ez amúgy jó, mert annyira túltolják ezt egy ilyen piti ügy miatt, hogy utána ha valami komolyabb ütökártyájuk lenne, azt se fogja komolyan venni senki kint.

    Szóval rajta Tomi, folytasd. Kurva sok mindenkit érdekel ez az ügy, tényleg!

  6. De ha rendes munkát kellene végezni, akkor már nem lenne ennyire aktív… Vagy mi történt? Kóláról átváltott a speedre? Bár. Ha hazudozni kell vagy be kell mocskolni valakit, akkor ez a kokainmágus mindenhol IS megjelenik… Az átlagos Fidesz párttag mintaképe Thomas, a pormozdony.

  7. CuriousInitial1682 on

    Még mindíg nem érzi a fidesz ezt rohadt kínosnak???

    Tételezzük fel egy pillanat erejéig, hogy MP mentelmi joga megszűnik és többszörös életfogytiglanira ítélik el egy telefon elvétele miatt, mi várható a fideszesekkel kapcsolatban? Ugyanúgy mindnek el kell venni a mentelmi jogát és bíróságra cipelni a 14 év alatt ellopott pénzekért. (Hiszen bőven marad TISZA képviselő Brüsszelben, ők ugyanúgy fognak dolgozni tovább)

    Netán mártírt szeretnének MP-ből csinálni, mert akkor ő már csak szimbólum marad és alulról szervezkedő emberek tömegei lesznek az országban.

    Vagy csak simán erősíteni szeretné a fidesz a diktatúrák alap pillérét, hogy az nem is igazi ellenzéki, akit nem jelentenek föl, nem hurcolnak meg, nem járatnak le???

    Pontosan ez miatt hiteles MP az emberek szemében, mert Gyurcsány mentelmi joga 14 éve nem zavarja az elszámoltatást ígérő fideszt.

  8. magicc_12 on

    Majd a kijáratnál meg egy vizeletmintát kérnénk a drogteszthez

  9. IrlSasaki on

    Onnan tudod hogy Magyar veszélyes a fideszre, hogy kokós Tominak is dolgoznia kell

  10. Atesz222 on

    20 éve már, több is talán

    Hogy nap-nap után

    Mindennap délután

    Betépett Tompikám

    Szívott ilyet, szívott olyat,

    Szívott sok csodát

    Ó igen, szívott sok csodát

    Józan sem volt talán

  11. baszfasz on

    hirtelen milyen kurvafontos lett, hogy elvegyék a mentelmi jogát. Amikor baszdmeg bizonyítottan bünös fideszesekröl kérdezed ezeket a kreténeket, akkor „nem hallottam róla“, „az egy intelligens ember“, „nem hiszem el“, biztos nem úgy bolt“, „amíg nem hoztak ítéletet addig megilleti az ártatlanság védelme“…..Deutsch, a kurva anyád. Amúgy tré ha bebaszta a telót a dunába, de ti akkora faszfejek vagytok, hogy ha az emberrel együtt dobta volna be akkor is inkább rá szavaznék ellenetek, még így is, hogy amúgy nem szimpi

  12. Prestigious-Job-9825 on

    De a fidesz meg a dajcs legendásan kiközösített és utált az Európai Parlamentben. Ez olyan mintha egy ősellenségemhez mennék oda megkérni, hogy írjon ki facebookra valami kompromitálót egy random emberről, akinek vele semmi baja.

    Hány százalék a siker esélye? 0. Azért durva, hogy így teper ez a drogos faszkalap mindezek ellenére. A kábszi rossz, ő az élő bizonyíték.

  13. the-real-vuk on

    barcsak ilyen aktiv lenne amikor a sajat parttarsai lopnak

  14. Yhunie_the_Cat on

    Amilyen sokat jár az EP-be szerintem azt sem fogják tudni, hogy ő kicsoda.

  15. CMDR_Flash on

    Ennyire akkor szoktak buzgók lenni, amikor a saját pártjuk táján van valami szar, ami ennek az inverze. De árgus szemekkel figylejük Tompika ténykedéseit! Gyere Tomi gyere, gyere Tomi gyere!

  16. Kitchen_getneck on

    Rászóltak, hogy csináljon valamit, mert feltűnően nem dolgozik évek óta.

    EDIT: Ha ezt egy ellenzéki csinálná, már ugrana is a szuterénvédelmi hivatal.

Leave A Reply