https://www.err.ee/1609476992/salakaadrid-naitavad-eesti-uhe-suurema-munafarmi-johkrusi

In relazione alle notizie dei testimoni oculari, vorrei sollevare un’altra domanda su questo Linnu Talu.

Da un po’ di tempo sembra anche sospetto che questo Linnu Talu venda sia uova di galline ruspanti che uova di galline ruspanti – solo un prezzo più alto per confezione e un testo diverso (schermata da e-prism). Come possiamo assicurarci che quando acquistiamo da loro uova di galline allevate all’aperto, le uova non provengano dalle loro gabbie? Perché non mi stupisco se le uova si incasinano durante il confezionamento, e nella migliore delle ipotesi si verifica che numericamente sia tutto a posto. Ho parlato con gli amici e non acquisteremo mai più uova da questa azienda.

https://i.redd.it/l0m1osxh7isd1.png

di g0vern0r

3 Comments

  1. pacstermito on

    Samu küsimusi saad iga farmi kohta küsida. Seda saad isegi teistele sektoritele laiendada. Suures osas on tegu usalduse küsimusega kui just mingi pidev kontroll ei toimi.

  2. FitRestaurant3282 on

    On aeg lõhkuda su muinasjutuline ettekujutus “vabapidamises” kanadest. Jah, nad on vabad, neil on teoreetiline võimalus pääseda õue, aga ka need on nii tihedalt asustatud, et ei ole seal ruumi liikumiseks. See EI tähenda, et kanad saaksid pidevalt õue, saaksid seal vabalt ringi joosta ja muru seest ussikesi otsida. Kõik tööstuslik kasvatamine on umbkaudu sama õudne, suurt vahet ei ole.

  3. Uwujuunas on

    ma tahaks teada miks õrrekanade hind kallim on? kas pole mitte et õrrekanu on lihtsam pidada?

Leave A Reply