15 Comments

  1. Relative-Outcome-294 on

    Resnično nepričakovano, da po podpori Hamasu, sedaj še posredna podpora Rusiji in Putinu. 🤡

  2. Kind-Resident-6929 on

    Kaj pa če bi Rusiji pomagali, a bi tut hoteli ustavit pomoč?

  3. opinionate_rooster on

    Kako izgubiti naslednje volitve v enem enostavnem koraku.

  4. Tommy_Mudkip on

    Mislim, saj skrb, da je napadanje s podporo EU na točke znotraj Rusije velika eskalacija ni čisto breztemeljna. Je pa res, da bi se lahko naučili, da je Putin že milijonkrat obljubil, da bo nekaj naredil proti natu, pa še vedno ni nič, torej verjento tudi zdaj nič ne bo.

    Ampak seveda v komentarjih ne bo debate na to temo, ampak samo “levica bad”, ker folk prebere naslov članka.

  5. Remarkable_Doubt6665 on

    Ojej, ocitno je kak račun prisel. Ampak kot ponavadi z njihove strani razne nebuolze. Kajti ce je to res, kaj govorijo, kar ni, potem bi druge velesile, vecje in mocnejse drzave, ki podpirajo ukrajino, nehale posiljati orozje. A te drzave vedo, da je Putler blefer. Ne, tovarisi, svet bi bil blizu 3. Sv vojne, ce bi takrat ob zacetku vojne ukrajinci pokleknili. Rusi bi se opogumili in kdo ve napadli kako manjso baltsko drzavico, kitajci pa Tajvan. In ti se imajo za potomce partizanov??bejz banda pokvarjena

  6. Tomaz1991 on

    Fascinantno kako je putinu uspelo v evropi zaveznistvo vzpostavit tako s komunisti/socialisti kot tudi z nekim alt right teoretiki zarot.

    Prov oba skrajna pola je pobral.

    Zdej je itak prepozno za Ukrajino, skoraj 3 leta je evtopa.mencala in pustila ukrajino krvavet na obroke. Tudi če jim začnemo pošiljat orozje na veliko, nimajo več ljudi ki bi šli na fronto.

    Putin ma pa na drugi strani se vedno miljone revezev ki gredo rade volje za denar v Ukrajino.

  7. Končno se je nekdo opogumil. Sicer pa bi zdaj moralo biti že vsakomur jasno, da bo Ukrajina to vojno izgubila in da pošiljanje orožja samo podaljšuje agonijo in povečuje uničenje Ukrajine.

    Takoo pa poroča ukrajinski politik Boiko, od 50 rekrutov starih povprečno 52-56 let, ki so jih poslali v Ugledar, so jih 30 zaradi zdravstvenih težav takoj poslali v ozadje, od preostalih 20 jih je 16 dezertiralo drugi dan, preostali štirje pa so dezertirali takoj po prvi rotaciji.

    https://preview.redd.it/gfgds7i7qjsd1.png?width=704&format=png&auto=webp&s=72d2c91f6142eecf6cd56e58636073a4413a1dd2

  8. Edino pravilno. Se kurjenje denarja je manj neumno od financiranja tujih vojn

Leave A Reply