Nuovo rapporto: la più grande perdita di ossigeno in Danimarca in 22 anni

https://www.dr.dk/nyheder/indland/ny-rapport-stoerste-iltsvind-i-danmark-i-22-aar

di Requaero

16 Comments

  1. Hot-Market-8676 on

    Flot rekord 💪🏻

    Men jeg tror vi kan gøre det endnu bedre næste år!

  2. TonyGaze on

    Der var en artikel i *Information* for nyligt, der forudsagde at, igen i år, ville det være det største iltsvind hidtil.

    Så længe der ikke laves et egentligt indgreb overfor agrokapitalen, med forbud mod sprøjtning, osv., kommer det her ikke til at vende. Der skal tages store mængder jord ud af produktion, osv. og vi er alt for sent kommet i gang.

  3. Requaero on

    > Iltsvindet er knap 50 procent større, end det var sidste år på samme tidspunkt. Sidste år sammenlignede vi det med arealet af Sjælland, og i år har vi så et areal, der er lidt større end det samlede areal af Sjælland og Fyn lagt sammen, siger han.

  4. WolfeTones456 on

    Seriøst, de forpulede fisk. De suger al ilten ud af vandet!!11

  5. Zatea-dk on

    Nej der er intet iltsvind, vi sænker blot værdierne så det igen ser ud som om der ikke er noget iltsvind, nu må i altså følge med, det andet går jo ikke

    Ironi er helt klart brugt

  6. Skumsenumse on

    Hvis ikke vi som folk snart anerkender “moderne” dansk landbrug som miljø terrorisme, er der ikke noget yndigt land tilbage – i hvertfald ingen bølgen blå bøgen kan spejle sig i.

    Det er en falliterklæring at landbruget stadig har én eneste støtte at finde. Det er grotesk at de fortsat har lov til at ødelægge vores land, dag efter dag. For de ødelægger vores land, og de gør det med et smil. Landbruget er helt reelt en større trussel mod Danmark og danskerne, end ISIS eller Al Qaeda. Men de fejres af selv samme danskere.

    Men det er jo et eller andet sted forventeligt, når den almene dansker har en eller anden Morten Korch forestilling i hovedet når de tænker på landbruget. Men det er ikke idyllisk. Det er dyremishandling, ødelæggelse af jord, ødelæggelse af søer og vandløb, ødelæggelse af hav, drab på dyr og arter i havene.

    Og hvordan bekriger de så det danske folk? Med underbetalt udenlandsk arbejdskraft, finansieret af EU og den danske stat, hvor de alligevel formår at kører underskud, skylde bankerne hundredvis af millioner, og samtidig formår at modtage 4 gange så meget offentligt støtte som de betaler i skat.

    Hvad fanden sker der, Danmark?

  7. DemonicOscillator on

    Vil nogen for guds skyld ikke tænke på de stakkels bønder og fiskere?!
    /s

  8. MySocksSuck on

    Desuden bidrager dansk landbrug faktisk aktivt til at affolke landmiljøerne, fordi man får de her monstergårde med meget store maskiner og meget få ansatte.

    Der er en artikel i Weekendavisen i dag, som handler om hvordan den grundlæggende struktur i dansk landbrug (og andelsbevægelse, herunder bl.a. slagterier) har været med til at øge problemet med stordrift.

    I mange år har det været sådan, at mindre og mellemstore landbrug er blevet opkøbt og lagt sammen til stadig større enheder som drives stadig mere industrielt. Det øger måske effektiviteten og produktionen, men øger også problemet med monokultur, udvaskning af næringsstoffer osv. Samtidig er der brug for langt færre mennesker, hvilket øger rykket fra land til by.

    I Tyskland er det derimod sådan, at når en bedrift når over en vis størrelse, så klassificeres den som industri og skal leve op til nogle langt skrappere krav hele vejen rundt. Det betyder, at der *stadig* er plads til familiegårde og mindre bedrifter. Måske ikke en tosset idé – selv om det nok er lidt sent at indføre den herhjemme..

  9. Forurenerne må betale for at vi kan få rettet op på havmiljøet.

  10. Valoneria on

    jaja men følelsespornoet for den ældre generation kører jo stadig på vild blus på Facebook. “Naturen kan ingen knække” læste jeg så sent i dag en eller anden gammel spade blive citeret for.

    Gu fanden kan ingen knække den, men vi kan i den grad gøre det til et umenneskeligt sted længe før.

  11. johnnygogo12 on

    TÆNK HVIS VI HAVDE HAVE MED FISK OG SKOVE MED DYR OG PLANTER ISTEDET FOR FUCKING MARKER MED GRISEFODDER

  12. Big_Satisfaction9919 on

    🚨🚨🚨🚨 “Breaking news” !!!! ⚠️⚠️⚠️⚠️ 

  13. doyoueventdrift on

    Hvor skal vi dog kigge hen for at løse det? Hvis bare vi havde videnskaben til at hjælpe os!

  14. Train_Guy97 on

    Det er noget rigtig skidt for økosystemet under havets overflade også rimelig skidt for fiskene og planterne og de andre dyr i nærheden og også på overfladen bliver det også påvirket på grund af det her.

Leave A Reply