Răzvan Exarhu, personaggio della radio pubblica, si scusa per aver infranto la legge al volante, parcheggiando sul marciapiede e vicino alle strisce pedonali



https://v.redd.it/pm68cdqe9qsd1

di kafkaeala

38 Comments

  1. Straight_Park_3566 on

    Reactie perfect normala avand in vedere ca i-ai facut public numarul de inmatriculare. Chiar meritai gestul de la final.

  2. Concrete_Identity on

    Sincer, nu e ok sa vada tot internetul date personale cum ar fi numarul pentru siguranta ta…acum ca omul a reciclat ceva sau ce a facut acolo si l-au filmat aia ca a parcat buccuresteanu ca bucuresteanu in Bucuresti, sa cheme politia

    Si lasand la o parte si aceasta sete de lege si dreptate, pentru cele 2 minute cat a stat acolo nu a pus pe nimeni in pericol…asta e ca alea cand vine legiutorul si zice “aici e 50, dumneavoastra aveati 61 la ora”…asta unde tembelii conduceau cu 160 si s-au petrecut accidente intr-o zona de 90, asa ca legiutorul a pus 50 limita. Romanisme, “previn” usor.

    Putea sa gaseasca alt loc de parcare? Putea. Si-a lasat gunoiu si a plecat repede, nimeni nu a fost pus in pericol.

    Dar se pare ca Justiarul din Bucuresti e tot timpul in alerta.

    Daca era altu si nu omu asta care stii ca e pasnic, faceai ce ai facut cu telefonu ala? Nu cred. Te iei de cine stii ca nu iti face nimic.

  3. CautiousExpression74 on

    *Uite fiule! Cât vezi cu ochii, numai ipocriți!*

    Ca orice BMW care se respectă, a semnalizat și plecare de pe loc/incadrarea pe bandă.

    Bravo Răzvane! Ne-ai arătat cu degetul cine ești.

  4. Mintfriction on

    Doar ca nu a parcat/stationat. E sub 5 minute, deci e oprire. Legea zice de oprire inainte/dupa trecere, el teoretic nu e fiind pe trotuar, acum e discutabil.

    Dar cum s-a comportat, alta discutie.

  5. Natural_Tea484 on

    Ma surprinde ca nu ia la misto toata chestia.

    Adica, pe Exarhu, toti il stim de la radio ca fiind mistocar. Putea sa se amuze si sa rada la faza asta.

    Mare chestie ca-l filmeaza ala si mare chestie ca a parcat langa pubela, mai ales ca a facut-o temporar, pentru cateva minute, cat avea de aruncat la pubela de colectare selectiva a gunoiului, un lucru bun de altfel.

    Dar poate avea si el o zi proasta, cum avem toti de altfel…

  6. Two wrongs don’t make a right. E aiurea că Exarhu a parcat dampulea și e aiurea că gigelu celălalt a sărit să-l filmeze, admonesteze și publice numărul mașinii.

    Părerea mea e că e deplasat să judeci prea aspru pe cineva pentru gesturi greșite de genu ăsta. Oamenii mai au zile proaste, se mai grăbesc, mai uită, în general nu sunt perfecți. Cineva poate fi un om bun chiar dacă mai greșeste.

  7. rares1933 on

    Astea sunt problemele principale pe care le are tara asta, noroc cu astia de filmeaza tot ♥️♥️♥️

  8. daguerrotype_type on

    Am luat titlul ala fără “/s” si apoi am văzut filmarea.

  9. 86catalin on

    Sincer deranjat de oprire/parcare nu prea as fi (bine fizic as fi). Dar reacția lui…

  10. I_Like_Driving1 on

    Normal ca ghertoiu’ e ghertoi pana la capat. Inca o data, zicala “cine acuza cel mai vocal se deconspira” se adevereste.

    Aia e masina pomana de la BMW Romania, ca sa stiti.

  11. Divergent_Thinker_ on

    În situația asta nu se pune problema de oprire voluntară în dreptul trecerii de pietoni, fiindcă mașina se afla pe trotuar. În schimb, se poate reține mersul înapoi pe trecerea de pietoni.

  12. Penibil om. “hai sa stergem videoul”, e ceva ce daca vrei sa ceri nu o ceri cu genul ala de nesimtire si tonul de parca vrei sa il intimidezi. Sa suga pula.

  13. neacostel on

    Si ce BMWeu elegant. Si ce culoare eleganta. Si ce camasa eleganta. Si ce om elegant

  14. TheResilientBeing on

    Morning Glory, Morning Glory,

    Nu au BMW trecătorii…

    Foarte urâtă reacția lui.

  15. I_Like_Driving1 on

    Sunt surprins sa vad ca exista oameni care ii inventeaza scuze lu’ Exarcu.

    Omu’ e perfect constient ca e persoana publica.

    Stie ce imagine are soferul tipicar de BMW. Are o masina primita pe piscotareala, ceea ce imi spune ca BMW Romania i-a incredintat-o ca sa mai zica ce de bine despre companie din cand in cand.

    Ce face? Exact ce n-ar trebui. Nu te urci cu BMW-ul luat pe imprumut pe trotuar. Si daca ai facut-o, nu ii spui unui cetatean care te filmeaza ca-i bagi telefonul in cur. In spatiul public nu exista pretentie la intimitate, mai ales pentru o persoana expusa public.

    Prin urmare, sunt convins ca Exarcu e cam tembel sau e un ranit care a ajuns sa traiasca si el bine. S-a umflat ranza-n el, cum ar spune sucevenii mei.

    Semnat,

    un proprietar de X5. 🙂

  16. BrybeRomania on

    Morning glory, morning glory,

    Bulangii sunt realizatorii!

  17. mathviews on

    Reacția e poate mai flagrantă decât fapta. Îmi sunt intr-atât de străine astfel de impulsuri încât aproape cred că oamenii ăștia trăiesc după alta fizică… Reacții de om beat criță cu egoul mare ce se simte umilit – in loc sa îți recunosti vina, îți sapi groapa mai adânc și mai că nu te iei la bătaie cu cei care îți spun că acțiunile tale le fac rău. Probabil că nu a mai fost tras de urechi de mult. Faptul că brandul său personal e in mare parte centrat pe critica unor astfel de comportamente e bineînțeles, cireașa de pe tort.

  18. Leavealternative4961 on

    I-a dispărut smirkul ala arogant caracteristic lui de pe față. Mă așteptam să facă și niște glumițe sa aplaneze situația, dar se pare că umorul lui nu e așa imbatabil.

  19. Baboiashh on

    Ahahahah! Ma unge pe suflet si sper ca acest video sa fie trimis pe mail tuturor ascultatorilor de Exarhu. Exarhu e exact omul de care isi bate joc la radio si pe care il critica cu atat patos! Tot el arata muie la final🤣

  20. Unii din voi chiar nu aveti ce face. Nu a incurcat pe nimeni pe trotuar, nu a plecat de langa masina nu a facut nimic extraordinar.

    Omu’ a bagat cat sa arunce o cutie la gunoi si a plecat.

    Intelegeam spiritu’ civic debordant al cameramanului daca o lasa acolo si pleca, dar doar pt cateva secunde, e aberant.

  21. Medium_Equivalent713 on

    Jur pe mama… Am fost fan exarhu pana acum 2 min…. Auzi, când îl filmează pe el cu comportamentul pe care îl MEGA blameaza la radio sa își bage telefonu în cur…. Mai bine baga ți tu mașina aia în cur…. Brailaboy

  22. and_then_he_said on

    Foarte bine i-a facut. Toti au o treaba, o scuza, duc un batran, recicleaza un gunoi, DONAU SANGE SI 3 RINICHI FIX ATUNCI si na, s-a nimerit sa-i filmezi tu chiar in clipa aia, dar daca i-ai stii in realitate, ai vedea ca ei doar adopta orfani si salveaza caprioare ranite primavara. Mai da-i bai pe toti in plm, de ce ma filmezi, de ce te bagi, de ce una sau alta, BAI NENE TU GENEREZI CONFLICTUL SI PROBLEMA INCALCAND LEGILE! Orice urmeaza dupa sunt repercursiuni la cate tu singur te expui, fie ca-ti convin sau nu sau ca sunt exagerate sau cum sunt.

    Mor cu astia cu “de ce te iei domnule de mine?” de parca ei existau complex pasnic si neutru, nu trebuie sa-i ocolesti masina, sa te freci de ziduri, sa te invarti, sa sari balti/borduri etc pt ca soferii pur si simplu mor, li se usuca sufletul, daca nu parcheaza FIX unde au nevoie.

    Apoi Exharhu asta se mai si freaca in cur cu “sterge filmarea” si il apuca plansu’ ca-i filmeaza numarul. Again, TIPULE NU PARCAI PE TROTUAR NU AVEA NIMENI NIMIC CU TINE!

    Si ca nota personala, de ce mereu reactiile astea tampite si agresive? De ce nu vad unul singur sa spuna “da domnule, am gresit, aveti dreptate, ma scuzati” si aia sa fie tot. Muta masina si nu e niciun circ. Nu bai nene, toti cu injurat, cu scandal, dar n-ai voie sa ma filmezi (bag mana in foc ca Exharhu stie exact ca e ok). HUA BAI NENE!

  23. Financial-Stay7084 on

    Vreau sa vad comentarii legate de etnia omului.
    Daca ma urcam eu cu masina si ma filma cineva luati imi luati in sula toti stramosii ca sunt bronzat.
    Hai reddit hai cu injuraturi ca mortii lor de romani needucati ca asa sunt toti romanii etc etc.

  24. waterfuck on

    Ba sincer îmi pare că nu e chiar ok sa pui Nr de la mașină a unei persoane publice pe net.

    Daca își ia chei pe tigaie din cauza asta de la toți dezaxații e ok ?

    In rest morning glory morning glory, pe Exarhu il fut pietonii

  25. preaCaricitulAnusie on

    Tupeu de cocalar agresiv si libidinos, in ton cu masina.

  26. Fine-Grape1248 on

    Numai crabi pe aici! Gata mă, l-ați prins și p-ăsta! 1, 2, 3… pregătiți muia

Leave A Reply