Anche suo padre si è lamentato del bastardo, non hanno fatto nulla, hanno dovuto portare via la ragazza da scuola, si sono lamentati, ma no, questo stato gestisce tutto nel modo più duro🤦‍♀️

https://i.redd.it/1vol99fj9wsd1.jpeg

di nehirsaround

7 Comments

  1. iboreddd on

    Ülkenin bu kadar teksaslaşmasinin sorumluları belli ama muhtemelen fatura yine pc oyunlarına falan kesilecektir

  2. makiferol on

    Kızcağızın surlara zorla götürüldüğünü fark edip de hiçbir şey yapmayan insanlar yaşadığımız toplumsal çöküşün en net alametlerinden birisi bence.

    Temelinde hiçkimsenin ne hukuka, ne polise ne de başka insanlara güvenmediği için tamamen kendini düşünüp hiçbir riske girmek istememesi yatıyor. En haklı toplumsal bir olayda bile hiçkimsenin tepki vermemesi ve genellikle de tepki verenlerde kusur araması bundan kaynaklanıyor.

    Ben Hollanda’da taşındım. Burada fark ettiğim temel farklılıklardan birisi insanların birbirine genel olarak güveniyor olmasıydı. Basit bir kelime gibi görünüyor ancak toplumsal ilişkileri derinden etkileyen bir şey.

  3. Juniordeveloper7 on

    gupegunduz sehrin ortasinda birini olduruyor parcalara ayiriyor kimse durduramiyor ustune gidip bir kizi daha zorla surlara cikariyor parcalara ayiriyor yine durduran yok en son oturuyor surlarin tepesinde ip geriyor kendi intiharini garantiye aliyor oleceginden emin olup atliyor. bu kadar olay yasanirken kimsede bisey yapamiyor. burada ilk sorumlu guvenlik gucleri nerede bu ulkenin polisi zabitasi bekcisi.
    iki gun once yine sehir ortasi bi yerde biraz uzak mesafede bi kadinin cigliklarini duydum erkek arkadasiydi sanirim tartistigi kisi kiz bagirdi cagirdi polisi arayacam dedi herif elini kolunu sallaryarak yurudu gitti. 2 hafta sonra bu orospu cocugu gidipte bu kizi oldurene kadar kimse bisey yapmayacak mi daha bir gun once sokak ortasinda bir kiza tacizde bulunan iki orospu cocugu daha sabahinda serbest birakildi ve birkac saat sonra twitterda gundem olunca tutuklanip hapse girdiler. sikeyim boyle adaletide boyle hukukuda.
    soyleyecek cok seyim var ama yazacak hicbirseyim yok.

    senin ben gelmisini gecmisini sikeyim, herkesin aklina gelen kisi senin ben amina koyayim siktin attin ulkeyi.

  4. Space_Cowboy069 on

    Bu oe yüzünü post olarak attım, direk kaldırıldı yayın yasağı var diye mi?

Leave A Reply