Dopo le informazioni su Ericsson: anche Coor si trasferisce da Kista

https://www.di.se/nyheter/coor-flyttar-fran-kista-har-blivit-mer-otryggt/

di snuskbusken

8 Comments

  1. ChaoticEvilRaccoon on

    polaren som jobbar på ett internationellt företag som har sitt kontor precis vid kista centrum säger att de rekomenderar deras kunder/konsulter som är på besök att bo på hotell inne i city och åka taxi, de ska absolut inte boka ett hotell i kista.

  2. vattenpuss on

    > Coor är ett nordiskt servicebolag som levererar, samordnar och utvecklar facility management-tjänster inom: LokalvÃ¥rd Fastighetsservice: fastighetsförvaltning, energioptimering och “säkerhetssystem” Arbetsplatsservice: reception, restaurang, posthantering Strategiska rÃ¥dgivningstjänster inom facility management

    LÃ¥ter som en ickenyhet?

    Ett random litet företag flyttar på sitt huvudkontor. Det har väl hänt tusen gånger i år redan mellan massa olika orter, eller?

    Men nu pågår en påverkanskampanj och då måste vi alla skriva och dela nyheter om flyttar så att vi kan manifestera våra drömmar i verkligheten. Blir en självuppfyllande profetia.

  3. softprotectioncream on

    Är väl snarare så att Kista Centrum är farligt tråkigt och att alla hellre sitter på ett kontor i centrala Stockholm.

    Statistiskt sett så är det nog betydligt farligare att ta en afterwork kring Stureplan än att åka tunnelbana sent från Kista. Men där får nån gärna kolla upp statistiken, jag gör ett antagande.

  4. A_Norse_Dude on

    Jisses vilken flopp Kista blev. Och nu kommer det bli ännu värre..

  5. Har konsultat i Kista för några år sedan och det är visserligen inte en särskilt trygg plats att hänga på, men den dagliga pendlingen hade jag inga superdåliga erfarenheter av. Visst kunde det hänga grabbgäng man helst inte ville dra uppmärksamheten till sig från vid t-banan, men sådana finns vid fler stationer (tbanan känns sällan särskilt trygg oavsett plats enligt min erfarenhet). Det går dessutom att undvika blå linjen och Kista galleria genom att ta pendeln till/från Helenelund och gå 10 minuter. Jag gjorde oftare det för att slippa gå genom gallerian och få lite frisk luft.

    Efter 16/17 så är Kista centrum inkl gallerian verkligen en död plats. Alla arbetande har börjat röra sig hemåt, gallerian börjar tömmas och kvar är stökiga ungdomar som hänger där och t-banan. Det krävs mer än bara en företagspark folk pendlar till/från för att lyfta området.

  6. Sverige har aldrig varit säkrare och allt detta händer såklart inte mig, så därför händer det inte.

  7. Edwardyao on

    [Sida ville man flytta Botkyrka.](https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/1BkLMK/stort-missnoje-i-botkyrka-efter-sidas-flytt) Personalen sa nej.

    Stockholms grundskoleförvaltning ville man flytta till Tensta men det blev inte heller av.

    [DO Diskrimineringsombudsmannen(!) tänkte man flytta till Rinkeby.](https://www.svt.se/nyheter/inrikes/flytt-till-rinkeby-installd-for-diskrimineringsombudsmannen) Personalen totalvägrade.

    När det kommer till kritan så har inte ens DO något som helst intresse av att bryta segregationen.

Leave A Reply