Valeriu Nicolae difende Exarhu

https://i.redd.it/qzsn5mpajwsd1.png

di CMRUhate

31 Comments

  1. He rapes, but he saves. And he saves more than he rapes.

    – Dave Chappelle

  2. Crafty_Ad2298 on

    Pai nu cred ca exista un om pe pamantul asta care sa nu fi facut fapte bune, cel putin una singura. Dupa logica asta, nu mai criticam pe nimeni, nu mai atragem atentia nimanui ca na “a facut si bine.”.

  3. IcyLemon3246 on

    Ba da, omu are dreptate, conteaza cumva si faza asta cu chestiile bune vs chestiile rele. O femeie frumoasa nu e doar frumoasa mai e si capricioasa uneori, cam asa si cu asta, problema e ca noi ca indivizi avem asteptari mult prea mari de la astia. Acu ca a fost magar ieri a recunoscut si el. Ca merita luat la spit pentru asta da, dar nu merita desfiintare totala

  4. ChocolateNew3228 on

    Daca e asa om minunat, sa recunoasca ce a gresit, sa-si cearca scuze si sa promita ca nu mai face. Problem solved.

  5. DigOne8304 on

    Eu am fost un animal toată săptămâna . Am fost nervos în trafic , pe oameni ca se mișcă încet . În ultima săptămână traficul în București este un dezastru care te înrăiește . Abia vineri mi-am dat seama ca sunt un idiot și ca m-am comportat ca un prost , vezi tu și unii oameni care în general sunt calmi și nu deranjează pe nimeni au o săptămână proasta . Mai rău este atunci când nu-ți dai seama ca ai greșit și nu încerci să te controlezi pe viitor

  6. Life_Cellist_1959 on

    ce legatura are omul Razvan cu omul de show biz, “profesionistul” Exarhu. mai intai suntem oameni printre oameni, apoi suntem meseria noastra.

  7. Calafiori99 on

    pai si nea gigi a facut fapte bune, nu? Sau Varanul Voiculescu are o fundatie, face fapte bune!

  8. Cum zicea cineva, dacă era un bombardier de Mamaia țipau toți până se sufocau. Dacă e din bulă, hai să-l apărăm.

  9. danielul1985 on

    Să doneze și usr sau psd sau firea la casa bună, se umezește peste tot Valeriu Nicolae. Scârboșenie, sar pentru ei influencerii cum fac parlamentarii la votul pentru imunitatea în fața legii 🫠

  10. rochiri82 on

    Definitia ipocriziei : cand sunt ai noștri este o mica scapare toti am facut cand sunt ai lor nesimtiti dracului . A parcat ca boul pe trotuar ca acolo avea el treaba , nici macar nu era o cutie mare.

  11. UpstairsNo8924 on

    Zic așa ca un innb4… Nu știu cine e exarhul, nu ascult radio sau unde o fi el, chiar nu mă interesează.

    Fiecare din cine comentează pe aici a greșit o data sau chiar de mai multe ori în viața poate chiar și mai grav. A avut omul un derapaj, ăla cu telefonul lui tot insista să facă dreptate într-un oraș sufocat fara locuri de parcare… A aruncat și el doua cutii după care a plecat nici măcar nu a rămas acolo. Să execuți un om pentru o mica greseala și să-l provoci dă doar exemplu de puerilitate…

    Nu rezolvați nimic în acest mod. Ăștia care v-ați bătut în piept cu votul, cu nicusorul și cu alți primari. De ce nu va duceți la ei in birou să ii filmați că n-au reușit să rezolve problema parcărilor, mașinilor, etc. Voi chiar nu vedeți că ne lasă să ne batem intre noi ca proștii?

  12. CautiousExpression74 on

    A căutat să se victimizeze și să se eschiveze de vină. Atât! A reacționat prost și după intamplare, nu doar la fața locului (mă refer la faptul ca a tot dat vina pe cetățeanul cameraman cum ca a fost foarte ofensiv).

    Că toți greșim la un moment dat, este foarte adevărat.

  13. “Nu mai vă luaț de oamenii care âmi dă bani la fundație”

    -Valeriu Nicolae probabil

  14. Ill-Explanation-7073 on

    m-am uitat cu atenție la înregistrarea aia frumoasa. Nu am văzut sa calce vreun copil pe trecerea aia, doar s-a enervat pe băiatul ala cu telefonul. Va prin comentarii ca il comparati cu Varanul Voiculescu. E cel puțin deplasat. Ne place sa facem hate, pana ajungem si noi in situația asta. Omul nu a gresit cu nimic, poate doar ca s-a afisat cu BMW :). Hai sa nu fim toti Malin Bot

  15. Substantial_Record_3 on

    Who the f is valeriu nicolae and why should i care about what mr exarhu did..

  16. Ecstatic_Chard4184 on

    Nu sta nimeni sa faca media aritmetica a faptelor bune si a greselilor din viata lui exarhu ca sa vada daca e pe plus.

  17. Select_Ebb9454 on

    Mai da-va-n cacat, redditorii plii mele.

    “Domle daca a facut o fapta buna, acuma ce inseamna, ca e sfant si trebuie pupat in cur?”

    Daca aveti rationamentul asta, tineti l pana la capat: daca a gresit o data, nu e un om de rahat. Logic, nu?

    Banuiesc ca e mai cool sa facem erori logice si sa comparam cu “a furat, dar a si facut” si “he raped, but he also saved”, pseudointelectualilor.

    Pe voi v-a ofensat că a urcat pe trotuar, ati ajuns sa fiti niste talibani si sa protejati trotuarul cum proteja societatea biserica inainte.

    Eu stiu doar atat, daca as fi persoana publica ar aparea zilnic cu mine filmari scobindu-ma in nas in trafic, înjurând, etc.
    Mai ales dupa o zi d-aia de rahat.

    Ce plm sa zic cand voua vi se pare cool sa bagati telefonul in nas unui om pt senzational in loc sa incercati sa-l atentionati frumos.

    Va cautati 5 minutes of fame, in timp ce in adancul vostru stiti foarte bine ca sunteti “anxiosi, neputand sa iesiti din casa ca daca va da cineva buna ziua”

    Faceti virtue signalling pt a va simti mai impliniti si pt a va mai acopei din frustrari, in timp ce acasa va fute nevasta un “marlan” d asta

  18. UserMuch on

    Valeriu Nicolae este putin confuz din cate se pare si incurca mere cu pere, problema este reactia care a avut-o, nu faptul ca a facut o greseala fiindca toti facem greseli din diferite motive ca de aceea suntem oameni si nu roboti.

    A parcat pe trotuar fix in fata trecerii, s-a triggaruit si a recurs la jigniri imediat cand a vazut ca e filmat, s-a purtat grosolan cu toate ca acel om a avut tot dreptul sa il filmeze.

    Tot ce ar fi trebuit sa faca Exarhu era sa isi recunoasca greseala, eventual sa isi ceara scuze si toata drama asta nu s-ar mai fi petrecut acum si ar fi ramas un incident izolat si uitat.

    Asa cum a spus cineva in comentarii, doar pentru ca faci lucruri bune nu inseamna ca poti sa faci lucruri rele iar toata lumea trebuie sa le treaca cu vederea.

  19. ilgattopardo1 on

    Normal, ai de ales între exarhu și comunitatea de frustrați prăjiți de pe fuckcars. Nu mi se pare o alegere dificilă.

  20. AfterBill8630 on

    Băi și eu mai sunt nervos în trafic, mai calc pedala, etc. Băi dar pe trecerea de pieton pot să zic cu mâna pe inimă că nu am parcat niciodată, mai ales de-a lungul cum a făcut dansul. E un nivel de nesimțire pe care nu îl pot înțelege. Și nici nu am arătat degetul cuiva pe geam. Așa ca sorry Valeriu înțeleg iesitul din fire, înțeleg aroganta temporară dar e o diferență între aroganță și nesimțire.

  21. Low_Advisor_6758 on

    Ba da cat mai mulgeti subiectul asta? Mare mare mare stire de interes national si tema de dezbatere publica ati facut in jurul faptului ca un crainic submediocru a parcat o masina pe interzis. De aia sunteti saraci ba, ca va pierdeti timpu si energia cu cacaturi care n-ar trebui sa reprezinte subiect de interes pentru absolut nimeni.

  22. BedNo4226 on

    a gr3sit Exarhu ca a parcat pe trecere si ca nu si a cerut scuze etc. Da sincer si bou ala care filmeaza a fost pasiv agresiv ca si cum i o futuse pe ma sa.

    Putea sa zica mai pasnic ceva de genul: Salut Razvan, nu stiu daca ti ai dat seama, dar ai parcat pe trecere si eu n am avut cum sa trec strada. Poate pe viitor ai mai multa grija, mai ales ca esti persoana publica si trebuie sa fii un exemplu. Multumesc, zi faina.

    Dar nu, el e sarcastic si amenintatir, vrei sa te ajut cu cutiile, vezi ca sunt parcari mai in spate, de ce ai parcat aici….

    De multe ori mesajul nu aju ge cum trebuie la receptor, mai ales cand suntem agresivi. Ask me how I know

  23. prasleaevoinic on

    Fix genul asta de gandire dauneaza! Pai politica nu tot pe cumetrie si afinitati se face? Pana la urma cine sunt eu sa-l apar pe x sau pe y? Nu scuz valul de ura, dar ce zice Valerica mai sus e fix cultura noastra…

  24. TommyYez on

    Deci el e ok pentru că îi este prieten și nu se pune la prieteni. Neinteresant.

    Mai de prost gust mi se pare modul comunist cum a vrut să îngroape orice discuție despre asta până și în online.

  25. pizzacuananas on

    Ipocrizia asta de pe roddit a fost deja demonstrata in trecut. Nu mai am linkul dar postase cineva despre Ciolacu ca a facut nu stiu ce. S-au inflamat toti in comentarii, hrum drum iar apoi OP a venit cu completarea ca era vorba de Barna, nu de Ciolacu, si au inceput ”da, dar”.

    E exemplul elocvent asta. Daca era Geoana, Ciolacu sau nush cine, ii umpleau frigiderul. Asa, baiatul e de-al nostru, e simpatic, a fost agasat de taranul ala care voia sa se plimbe pe trotuar si si-a scos telefonul aiurea.

  26. Sincer, eu nu neg ca a facut fapte bune. Eu am fost deranjat de abordarea lui agresiva atunci cand a fost prins facand o greseala. ATAT! Eu ma astept ca o persoana decenta sa isi recunoasca greseala, sa isi ceara scuze atunci pe loc, nu printr-un post pe facebook.

  27. gimmickal1 on

    Dacă nu era persoană publică, puțin l-ar fi interesat pe ăla să scoată repede telefonul să-l filmeze. La fel și pe Sânziana Negru, și alți cunoscuți. E un spirit civic superficial. Orașele sunt pline de oameni care se comportă aiurea, însă nimeni nu prea se obosește să-i filmeze. Dar hai să facem mare scandal din faptul că Exarhu și a aruncat cutia la gunoi parcând 1 min pe trotuar.

Leave A Reply