La reazione della NATO allo scandalo Geoana: tutti i dipendenti dell’Alleanza devono ottenere il nulla osta di sicurezza dalle rispettive autorità nazionali

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/reactia-nato-in-scandalul-geoana-toti-angajatii-aliantei-trebuie-sa-obtina-autorizatie-de-securitate-de-la-autoritatile-lor-nationale-2956563?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR3eSIv-9M-KZFj4kvMLsdUQJ4MaYVidFaoKhxp5_gbGr6PVCgEoeGVvhIQ_aem_KGzT99Yp7xqd42zkijdR1w

di Fulgeralbastru

5 Comments

  1. Fulgeralbastru on

    Deci practic, pică argumentul ca “Daca nato nu a avut nici o problema e ok” pnetru ca Nato s-a bazat ca l-a verificat alde Veorica Dancila , PSD

  2. BaldursMuffin on

    Șansele puiului de securist sunt în picaj liber. Sunt curios cine urmează să se pise cu boltă pe el. 🌚

  3. atnight_owl on

    My two cents:

    Goana nu-i agent rus, nu-i rusofil, e doar un ‘prostanac’ care nu stie sa-si aleaga oamenii potriviti, ceea ce nu stiu cat este de ok pt. postul de presedinte al tarii.

    Insa, cea mai rationala actiune este sa nu trageti concluzii pripite si sa asteptati. Mai este timp de ‘dezvaluiri’ si ‘kompromaturi’.

  4. istareatpeople on

    Deci stai un pic. Daca maine gusa vine cu certificat de la statul roman semnat de europarlamentarul sosoaca petnru nato e ok?

  5. SnooBunnies5102 on

    1. Foarte ciudat ca NATO acceptă de bună o autorizație din partea autorităților naționale de care aparține respectivul. Asta este in mod evident un punct vulnerabil de corupție si nepotism.

    2. Geoană știe foarte bine pe cine are in jurul său, la fel ca orice alt politician, nu sunt găini fără cap oamenii ăștia. Si dacă nu ar fi știut initial, sigur afla din interiorul NATO, nu imi fac griji. Chiar si daca printr-o minune nu ar fi știut, este direct răspunzător si denotă nepăsare din partea lui, ceea ce contravine poziției de președinte.

    Gunoi comunist..

Leave A Reply