Figli di puttana che ti fottono i neuroni del cervello stanno ora formando gruppi su Telegram per glorificare Semih Çelik.

https://www.reddit.com/gallery/1fx5b1l

di allahsiz_kirito

10 Comments

  1. Sana zahmet ozelden bu cocugun bilgilerini atar misin ek olarak aldiign ss leride ben kendi ellerimle polis arkadasima teslim edicem her seyi

  2. Special_Software4906 on

    Mizah adını verdikleri bu tür zırvalıkları paylaşmaya başladılar bile. Şimdilik telegramda yapıyorlar ama kısa bir süre içinde diğer sosyal medya platformlarındada aynı haltı yiyecekler. ümitcan gibi bu katilide sevimlileştiricekler.

  3. Eggplantcake on

    Her şey o “Arkamdan edit yaparlar belki de” diyen ergen orospu evladı ile başladı…

  4. ErtashianBoi on

    Bu arkadaşları “ironi” olarak suç teşvik, suçluyu övmeden içeri alsalar çok epic olmaz mı?

  5. biistrik on

    Hayallerde yaşamaya gerek yok. Telegramdan veri almak mümkün hale gelse de bu süreçle kimsenin ugraşacağını zannetmiyorum. Kimliği tespit edilemeyen bu katıksız o.e’lere bir şey olcağını da.

    Bunlara verilebilecek en iyi cevap, sizde kıskandıklarına sahip olduğunuzu gözlerine göstermektir. Bu tipler kendi zavallılıklarını anlatacak insanlar bulmak istiyorlar, bu tarz grupları açma nedenleri de bu. 

  6. imhereformemesbruh on

    he amk cocuklari en iyi ironiyi de siz yapiyosunuz kendimi kesecem size bakmayan annenizi babanizi sikeyim

  7. katledilenlerin yakinlarina biraz saygili olup soyle paylasimlari yapmayin. daha neden gozune gozune sokuyorsunuz milletin. tamam gorup bilinclenelim ama bu trollere bu kadar platform vererek guclendiriyorsunuz. istedikleri bu zaten, birileri gorsun kudursun.

Leave A Reply