Il collegio arbitrale ha approvato all’unanimità la cancellazione delle licenze dell’osservatore Orhan Erdemir e dell’arbitro donna Elif Karaarslan, le cui immagini di rapporti sessuali sono state rivelate.

https://www.reddit.com/gallery/1fxdgv5

di Attackons2s

10 Comments

  1. _ePluribusUnum_1776 on

    Twitterda bu olaya yapılan ageist yorumlar iğrenç. Mesleki kuralların ihlali bir yana, iki yetişkin arasında rıza varsa bu kimseyi ilgilendirmez. 60 yaşındaysan ve 25 yaş bayana çekim duyuyorsan bu seni anormal veya pedofil yapmaz. Ageist yorum yapanlar birgün kendileride yaşlanınca herhalde “tamam ben artık moruk oldum yakınlaşma aşk meşk istemem oturup gebereyim” derler mi acaba. 

  2. Bu memleket çok enteresan iki taraf da kendi rızasıyla bir birliktelik yaşadıysa burada 3.kişiye bok yemek düşer. Hadi meslek etiği (?) cart curt geçtim ama yani bize ne size ne.

  3. ForwardIntern6254 on

    Arada rahat 30 yaş var gibi duruyor olayın altında örtbas edilen başka bir mevzu olduğu belli. 

  4. haydibakalim35 on

    Rüşvet olarak seks makbul müdür? Rüşvet para ile olduğunda ahlaksızlık, am ile olduğunda bizi ilgilendirmez mi oluyor? Yorumları anlamak çok zor. Aldıkları ceza da yerinde olmuş. Eğer aralarında aşk varsa ilişkileri devam eder.

  5. eftamintokofti on

    Bilmeyen-duymayanlar için özet geçeyim. Kelimeleri seçerek yazacağım.

    Yaklaşık 1 yıl önce FIFA kokartlı eski hakem (90 sonu 2000 ortasında çok maç yönetti) ve şimdinin gözlemcisi Orhan Erdemir’le 24 yaşındaki hakem Elif Karaarslan’ın ilişki yaşadığı, seks videolarının olduğu, Erdemir’in hatunu alakasız maçlarda akreditesiz şekilde protokole soktuğu, hatunun koca götüne çektiği taytla stad içlerinden fotoğraflar çekip paylaştığı iddia edildi. Bu iddialar üzerine ikili hakkında TFF tarafından soruşturma açıldı.

    Orhan Erdemir savunmasında “Erkek-kadın hakemler arası ilişkinin ayıp ya da meslek adabına aykırı olmadığı, camiada buna benzer bir çok ilişkinin evlilikle sonuçlandığı” gibi gerekçeleri TFF’ye sundu. Yani aslında ilişkiyi inkar etmedi, kabul etti. Sadece “ne var ki bunda?” tadında bir savunma yaptı.

    TFF ise OE’ye (küfür olan OE değil, adamın adı soyadı) “Babacım sen 60’ını devirmiş evli bi adamsın, 24 yaşında hatuna yapıştırdığın iddiaları var, üstüne de videon çıkmış. Karıyı bir de yetkisiz şekilde protokollere sokuyorsun, yanında gezdiriyorsun. Sorry I’m not sorry, biz bunlarla uğraşamayız” diyerek lisansını iptal etti.

    Tabi bu lisans iptal talimatı kimden gitmiştir sizce? Bu laga lugalara tahammülü olmayan Hacıosmanoğlu.

    Lisans iptalinden sonra da çoğumuzun (ne yazık ki) izlediği meşhur video çıktı. Videoda yüzü pek belli olmayan bikinili bir kadın ile Erdemir olduğu neredeyse kesin bir adam ayna karşısında seks yaparken kadın ilişkiyi videoya alıyor.

    Burada bir yanılgı var; video sanki E.K. kendi instagram hesabından story olarak paylaşmış gibi lanse edildi ki bariz fake bir video editi. Bunu en azından banlanmamak için en ağır porno yıldızı dahi yapmaz.

    Öte yandan E.K’nın çok rahat kıvıracağı şekilde çekilmiş video. Hem kaydı yapan telefon kadının yüzünü kaplıyor hem de kadın güneş gözlüğü takıyor. Yani “bu ben değilim ki” diyerek inkar etmesi çok kolay. Kİ kendisi de öyle yapıyor. Hem ben değilim diyor, hem yapay zekayla yapılmış diyor. Ben zaten federasyon hakemi değilim diyor, federasyon nasıl belgeleri dışarı verir ki diyor, konuyla alakasız hakemliği bitirilen hamile kadından bile dem vuruyor.

    Kısacası Türkiye’de seks videosu çıktığı iddia edilen biri nasıl tüm tuşlara basıyorsa o da aynı şekilde basıyor.

    Ha şahsen bu olay içimin yağlarını eritti. Karıyı yıllar öncesinden instagramda gördüğüm günden beri gıcığım. Korkunç lensleri ve estetikten uzak orantısız fiziğine rağmen aşırı özgüvenli köylü güzeli tavırlarına tahammülüm yok. Bu yolun yolcuları %90 oranında kendi kendilerini bu şekilde patlatırlar, o da kendini bu şekilde patlattı.

Leave A Reply