Il nostro gioco gratuito Velvet 89 sulla rivoluzione di velluto uscirà tra 9 giorni, non vediamo l’ora di mostrare a tutti nel mondo non solo Národka, ma anche Teplice, Ostrava o Budějica.

https://www.reddit.com/gallery/1fz00lw

di SadBirchwood

7 Comments

  1. SadBirchwood on

    Hra bude 100% zdarma (bez reklam, mikrotransakcí) nejen na počítače (Steam) a ve školách, ale taky na iOS a Androidu. Kdyžtak víc info tady, ale taky mě zajímá, co na to říkáte 🙂 [https://charlesgames.net/velvet-89/](https://charlesgames.net/velvet-89/)

  2. Hefty-Writer2393 on

    Vizuálně to vypadá moc krásně. Naši dezoši a flastenci to hrát nebudou protože je to moc na jejich neintelekt a taky je to doba kdy jsme jejich kámoše poslali do hajzlu.. Přeji hodně štěstí ať vám to šlape 💪👍

  3. george_the_13th on

    Takhle vidím zlepšení školství! Teď jenom opravdu zaručit, ať to učitel podá s určitou vážností a realitou situace. Byla by škoda, kdyby to bylo něco co jim pustěj jenom pro sichr, místo toho aby apelovali na to, že jsou to reálné příběhy a měli by se nad tím aktivně zamyslet.

    Výborný komunitní projekt, který dokáže pomoct nejen komunitě která ho stvořila, ale širší společnosti. Klobouk dolů, takhle by měla vypadat obecná reforma. 🙂

  4. Hra vypadá slibně, stejně jako vaše předchozí hry, jistě jí také zahraju a doufám že najde místo i na našich školách. Dobrá práce ![gif](emote|free_emotes_pack|thumbs_up)

  5. hera9191 on

    Hezký! Určite si zahraju.

    Tak ted už jen popcorn a čekat až sem dorazí ti co budou vykřikovat jak revoluce byla inside job.

Leave A Reply