IG Dennik N

I microfoni di Ruch hanno ripreso Robo che ordinava a Colstock di inviare il giornalista "a Riti" … Spero che sia solo un risultato "voce simile a Fic" o qualcosa di simile… La reazione furiosa di Rob non si è fatta attendere, e ovviamente l’ha valutata "normalità" persone che lavorano presso Dennik N

Fajkou uz rozkazuje aj co ma hovorit Colstok
byu/MBtr_263 inSlovakia



di MBtr_263

6 Comments

  1. PropOnTop on

    Podla mna jasne povedal “dal by som si rezen s knedlou”.

  2. Brave-Decision-1944 on

    Rok 2025, na slovenskej politickej scéne odohrala zaujímavá epizóda, keď novinári s pomocou najnovšej AI technológie zaznamenali zvukové vlny z brucha Roberta Fica. Odborníci na analýzu zvuku využili pokročilé algoritmy, ktoré dokázali odfiltrovať šum a vyextrahovať jasný signál. Tento signál, podľa ich zistení, naznačoval, že Fico sa chystá opäť “osrať” voličov svojou populistickou rétorikou.

    V týchto dňoch sa Fico zdôveroval svojim blízkym, že má stavy paranoidného prenasledovania, pričom sa sťažoval, že ho neustále prenasledujú novinári a kritici, ktorí sa snažia získať senzáciechtivé informácie o jeho aktivitách. Tieto obavy posilnili jeho predchádzajúce výroky, keď naznačil, že jeho rivalita s médiami sa stáva neznesiteľnou. Výsledky analýzy zvuku tak vzbudili značný rozruch a stali sa terčom satirických komentárov v médiách, ktoré varovali pred ďalšími nezmyslami a klamstvami, ktoré by mohli prísť zo strany premiéra.

Leave A Reply