L’accesso a Discord è stato negato.

https://i.redd.it/2opkit0u1mtd1.png

di whiteh4cker

37 Comments

  1. hilmiira on

    Aynen aniden bağlantı gitti bende anladım :/

    Aşırı saçma discord işbirliği yapmıyormu? Hani 901 kişinin ıpsini almıştılar bile?

  2. BlueDemonTR on

    Bu ülkede yaşamaktan nefret ediyorum, COVID sırasında edindiğim bütün dünyadan arkadaşlarımla konuşma yolum Discord.

  3. turkish__cowboy on

    ben hâlâ erişebiliyorum. bir saate kapanır herhalde.

    yasak için zemin oluşturan muhalif güruh şimdi mutludur umarım.

  4. hedefimisorgulama on

    Yav zaten kafamızı dağıtabileceğimiz çok az yer var onlarıda sırf hiçbirşey bilmeyen bir kesimi tatmin etmek için sırf şov yapmak için engelliyorlar ya : D

  5. fluffy_plume0 on

    Bu sapık oevlatlarını bahane edip bir şeyleri yasaklayacakları belliydi, twitterda animeye ve polisiye kitaplara laf atanlar var şaka gibi. Ama sansür hiçbir zaman çözüm değildir, bu panelci ergenler başka bir platformda toplanamayacak mı sanıyorsunuz??? Sansürün değil caydırıcı cezaların çözüm olduğunu anlamak için bu halka daha ne gerekiyor bilmiyorum, her zaman böyle önceden altını hazırlayıp bir şeyleri yasaklıyorlar, sıra senin sevdiğin bir şeye geldiğinde seni savunacak insan kalmamış olacak bunu okuyan kardeşim, bil istedim.

    Edit: Twitter’da bile çoğunluk destekliyor, bir kere de şaşırt be TC halkı

  6. Fara_Bey on

    Komedi gibi ülke. “kapatılsın aga”,”iyi olmuş” vb. Yazan herkes yarın öbür gün bizlere özgürlük diye ağlayacaklar.

  7. FormerIsland7252 on

    Bu karardan kim sorumluysa gerçekten yürekten tebrik ediyorum. Bu kadar boktan bir karar alamazdınız

  8. causticmaman on

    Gerizekalı orospu çocukları diyorum. Alayının beynini sikeyim. Siktimin mağara insanları. Siktir olun gidin ortadoğuya da herkese bir iyilik yapın amına koyayım.

  9. Wisible_Ressist on

    Birkaç tane dangalak için insanların özgürlüklerini elinden alıyorlar keşke discord’u tamamen yasaklamak yerine içinde kirli işler yapanları yakalasalar

  10. kankadir94 on

    Birçok şirket, yazılımcı, program destek ve geliştirme alanı olarak discordu kullnıyor,Türk şirketleri ve yazılımcıları da dahil. Küçük bir zarardan kurtulmak için %99 u zarara uğratmayı seven bir yönetim. Yarın bir gün github ı bile yasaklarlar. Sonra teknoloji önemli vs diye ağız yaparlar.

  11. Jaksebar on

    Bakalım gençleri çok önemsediklerini iddia eden partiler bu konuda ne yapacak/diyecek.

    Tahminim: Tek tük isimler konuşacak, onlar da böyle bir şey yapılamaz deyip geçecek. Sonuç olarak böyle bir şey yapılmış olacak.

  12. orionski on

    Şaşıran var mı? Gerçek soruna odaklanmaktansa bas engeli.

  13. Pristine_Doughnut_22 on

    Kanser hastasıyım bu yüzden bütün gün evdeyim konuşacak kimsem de yok. Discordda vakit geçirip arkadaşlarımla konuşuyordum vakit geçsin diye. Ama tek bir adamın keyfine göre bir başka uygulama yasaklanmış sağ olsun devletimiz son olan olaylar da varken en önemli işlerin peşinde koşuyor yine.

  14. syntheticcaesar on

    gece gece kudurdum sinirden amk ne demek engellediniz ya

  15. casual_rave on

    roblox yasaklandiginda ‘orada cocuk pornosu var hajumm, bak discorda hic yasaklaniyor mu?’ diyen avellerin yüz ifadesini görmek lazım şu an

  16. ScytherDOTA on

    Ee webden giriliyor, bu insanlar illegal ortam istiyorsa vpn’den de girer. İsterlerse telegrama geçer, ICQ’ya geçer.

    Discord verilerini de verdi, noldu bi yere çıkmadı mı? Normieass devlet yorma insanı.

  17. Kudai-tauricus on

    gündem daha büyük bişiyle meşgulken hiç sanmıyorum buna adam akıllı ses çıkaramayız, zaten yoruldum neresinden tutacağımı şaşırdım.

    revolt tavsiye ederdim discord alternatifi, açık kaynaklı, mahremiyet odaklı, ama rusya da discordu banladığı için revolt aşırı yükleniyor şuan kullanılmaz halde.

  18. Tomayus2 on

    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

  19. YavuzCaghanYetimoglu on

    Hayırlı olsun, ne diyelim? Bir penguen belgeseli patlar bu saatte hadi bakalım.

  20. AnchoredAtHell on

    Rusya’da Çin’de falan bulundum ama hiç birisi şu ulkenin eline su dokemez yasak konusunda. Kendi ülkemde VPN kapatmadan gezmeye bayılıyorum. ( Rusya’da discordu engellemiş ama yemez)

  21. joecolgate on

    Tez reddit de hesabı olanlar tespit edile.

    Bu arada reddit de radarlarına girmiş.

  22. islamcılardan nefret ediyorum islamofaşistlerden nefret ediyorum yazmak istediğim çok şey var ama %1000 ban yerim. Bundan sonra hayatımın her gününde yarım saatimi anti islam propagandası yaparak harcayacağım yemin ederim

  23. CuzYouGotThat on

    tayyipistan her zamanki gibi işini yapmak yerine düğmeye basmayı tercih etti, şaşırdık mı? hayır. daha birkaç gün önce bi kız kamera kaydı önünde 4 suç kayıtl adam tarafından taciz edildi ve sonraki gün bıraktılar şimdide asıl tutuklamaları gereken suçluları aramak yerine işlerine geleni yapıyorlar. sanki arz niyetli o tarz insanlar vpn yada alternatif uygulamalı bilmeyecekmiş gibi. Bu hükumetin iki yüzlülüğünden ve sorumsuzluğundan bıktım.

Leave A Reply