17 Comments

  1. AromaticAttention618 on

    KAYBEDİYORSAN NASIL SEN KAYBEDİYORSUN. SİYASETÇİSİN SEN ALO.

  2. LannnBiSus on

    Bu adamın Kemal’den daha iyi olduğu kesin Kılıçdaroğlucu klik bu tarz olayları bahane edip Özgür’ü devirmek istiyor öyle olursa AKP sonraki seçimi de kazanır

  3. cenkmorgan on

    Gerekirse terliği aday koyacaklar yine de oy vereceksiniz. XD

    Chp = kırmızı akp

  4. Kafesism on

    Ayakta karşıla hatta boyun eğ biraz da tapın aferin saraya çay vaktine de git

  5. kornephororos on

    Bence doğru yapıyor. Akp’yi sert eleştiri ile yenemiyorsunuz çünkü halk “devlet düşmanı” diyor size. Bu halkın çoğunluğu akpli. Adam da artık yumuşamak zorunda ne yapsın? Yoksa millet oy vermiyor.

    Adam türk halkını çözmüş ona göre oynuyor. Seçilene kadar bu durum böyle yapacak bişey yok. Bu adam yoksa öbür türlüsünü de biliyor hulisi akar’a yaptığı konuşmayı hatırlayın. Ne oldu ama? Elinde patladı o konuşma çünkü millet devlet düşmanı fetö yanlısı falan dedi. Böyle bir toplumda yaşıyoruz işte bunu kabul edin. Akpli bir ailem olduğu için bunu en iyi ben biliyorum. Özgür Özel böyle haraketler yaptıkça daha da yumuşuyorlar.

    Halk zaten akp’den memnun değil ama “ne yapalım yani devlet düşmanlarına mı oy verelim yeğenim” deyip yine akp’ye oy veriyorlar. Halkın büyük çoğunluğunun durumu böyle. Özgür Özel’de ona göre oyununu oynuyor.

  6. Sea-Dragonfly-5216 on

    Türkiye’yi yöneten bir derin devlet var. O derin devlet son 10 yılda AKP ile birleşti, CHP’yi de yönetmeye devam ediyorlar. Aslında Türkiye’de derin devletten bağımsız kalabilen popüler bir partinin var olması baya zor.

    Erdoğan derin devletin çok işine geliyor. Oligarşileri korurken fakirleri onların tarafında olduğuna inandırabilen çok iyi bir sahne oyuncusu. Kendileri için aşırı derecede kullanışlı. Tepedikler düzen ister, fakirler ayaklanmasın ister, Erdoğan bu düzeni baya güzel sağlıyor. CHP’nin şu anda yükselmesini istemezler.

  7. Patatesliomlet on

    Hayat kimseyi özgür özel savunacak kadar çaresiz bir noktaya getirmesin.

  8. GunMuratIlban on

    Yok işte sen kaybeden sen değilsin, problem o zaten.

    Kılıçdaroğlu bir şey kaybetti mi mesela? Mis gibi emekliliğini yapıyor adam. Ne kendisinin, ne çocuklarının, ne de torunlarının hiçbir gelecek kaygısı olmadan.

    Sen de işte en kötü bir 15-20 seneye koltuğunu kaybedersin işte, onun dışında hayatın kurtuldu. Kaybeden bu milletin insanları, vatandaşları. Sizin tuzunuz kuru.

Leave A Reply