Il mio suggerimento per una soluzione al governo: vietare Internet!

https://i.redd.it/x7nwzfi8ertd1.png

di a1iki

13 Comments

  1. GotYogurt80 on

    Çapsız iktidar yönetemediği herşeyi yasaklamak istiyor. Sıradaki A.K. partisi yasakları: ekonomi yasaklandı, gençler yasaklandı, kadınlar yasaklandı.

  2. Adreas11 on

    “İslamın yayılmasını istemeyen kafirler reddit platformu üzerinden internetin yasaklanıp dini kaynaklara internetten erişilmesini engellemek istiyor” diye haberlerde görmeyiz umarım

  3. fuckspez12 on

    Nefes almayı yasaklayalım, nefes vermeyi yasaklayalım, su içmeyi yasaklayalım, araba sürmeyi yasaklayalım, bıçaklar yasaklansın, cinsel ilişki yasaklansın, doğum yasaklansın, sezaryen doğum yasaklansın, motosiklet sürmeyi yasaklayalım, otobüsler yasaklansın, dolmuşlar yasaklansın, Tırlar yasaklansın, sperm üretmek yasaklansın, yumurtalıklar yasaklansın, tükürük üretmek yasaklansın, akıl yürütmek yasaklansın.

  4. Superb_Performer8729 on

    Bence oksijeni yasaklayalım. Ne öyle bir al bir ver.

  5. rapsoid616 on

    Türkiye artık bir mega-devlet olarak gerekeni yapıp tüm kötülüğün adresi olan havvanın yasak elmayı yediği ana zamanda yolculuk yapıp yasak elmalara erişimi yasaklamaları lazım.

    Veya inançlı olmayanlar için zamanda yolculuk yapıp sudan karaya ilk geçip bacakları evrimleşen o nalet canlıya bir son verilmesi lazım daha sonrasında onun torunlarının Discord’da neler konuştuğunu en iyi biz biliyoruz..

  6. noiredame2345 on

    Şaka Maka Twitter’da bunu destekleyecek tonla insan var.

Leave A Reply