Dopo l’applicazione Discord, è il turno di Twitch! Il ministro Uraloğlu ha dato il segnale

https://www.tgrthaber.com/teknoloji/discord-uygulamasindan-sonra-sira-twitche-geliyor-bakan-uraloglu-sinyali-verdi-2976667

di turkish__cowboy

16 Comments

  1. SmtNocturneDante on

    Sosyal medyaya erişme ve hobi sahibi olmaya hakkımız yok galiba. Sadece köle olabiliriz sanırsam

  2. noiredame2345 on

    Sıra gittikçe diğer sosyal medya platformlarına da geliyor. Özgürlükçüyüm diye geçinip sansür destekleyenler götlerine kınalarını yakabilir. Artık maymunlar gibi dünyadan habersiz AKP’nin verdiği ultra güvenilir bilgilerle yaşarız.

  3. Kafesism on

    Yav uğraşma işte bütün tuşlara basın internet kalmasın toptan

  4. vonlenska_ on

    Bu tarz açıklamalar gelmişti önceden. Sonra Jahrein gibi bir ismi içeri attılar ki millet ikiye bölünsün. Üstüne yaşanan vahşet istedikleri her şeyi verdi. Yerli ve milli internet kullanmaya başlarız artık

  5. coolshibro on

    Reisim benim❤️ O karari verdiyse doğrudur. Kudurun RTE 22 yildan belli kazaniyor🇹🇷🇹🇷

  6. rapsoid616 on

    Ya Rusya ile Çin en azından bir ürünü veya oluşumu banlamadan önce ”yeterince” iyi bir çakma oluşmasını bekliyor veya yaratıyor. Bizimkiler o kadar ahmakça çalışıyor ki hiçbir plan ve değerlendirme yapmadan direk kapatıp, yeni bir ekonomik boşluk ve mutsuz bir halk bırakıyor sadece arkalarında.

  7. _senna3_ on

    Hayır zaten öngörüyü kullanamıyoz. Ne mantığı var şimdi ben anlamadım ki.

  8. Ridibunda99 on

    -and how will this help us deal with the incels?

    +the incels?

  9. koray_3452 on

    2023’te ”BEN ONA OY VERMEM AGA” diye dolanan tipler hiç ağlamasınlar. O seçimde mesele aday değildi, yasakçı zihniyet ve halk’ın çatışması vardı ortada, sizin o sikik ideolojilerinizi ve pek akıllı başkanlarınızı bir kenara bırakıp öyle karar vermeniz gerekiyordu fakat gittiniz aptal aday tartışmalarınızla çok güzel hediye ettiniz seçimi şimdi de niye böyle oldu diye düşünün durun bakalım (gerçe şimdiden bazılarınız aday tartışmalarına tekrar başladı ama…)

    Şimdi gelir salağın teki benimle pirocu diye dalga geçmeye çalışır, ben kısadan hisse cevap vereyim onları yormadan. Amk seçimlerinde halk’ın daha çok oy vereceği adam belli, kaç yıl uğraştık o ”dersimli” bunak aday olmasın diye ama oldu. bakıyorsun aday olanlar arasında halk kimi seçerse, çoğunluk nerede oluşacaksa ona oy verilmesi gerekiyordu ki akp denen illet gitsin başımızdan sonrasında chp ve içerisindeki ucubeleri göndermekte zor olmazdı ancak yok öyle mantıklı düşünmek falan siz gidip sikko ideolojileriniz hangi andavalı gösteriyorsa ölümüne onu savunacaktınız ve savundunuzda şimdi alın size el mi yamanmış bey mi yamanmış görün aptal ucubeler sizi, bir sonraki seçime kadar elinizde bir kendi sıçtığınız bokunuz kalacak yasaklanmamış onunla oynayıp eğlenirsiniz artık.

Leave A Reply