Guardate la situazione, paragonando una persona ad un assassino, non tacere, non parlare, non scrivere, insomma, lo giuro, tutti i 10mila commenti sono così, non è Semih Çelik I? sto per vomitare.

https://www.reddit.com/gallery/1g05cse

di TomrukKekosu

5 Comments

  1. Face_Electronic on

    Twitter, Instagram ve benzeri günlük kullanım için yine iyi ama Tiktok çekilecek çile değil. 8-9-10-11 yaşında çocuklarla dolu site. Bir videoya yapılan yorumdaki kişinin, kullandığı kelimelerden ve kurduğu cümleden(1 taneden fazla cümle kuramıyorlar) hemen anlıyorsun ilkokula giden biri olduğunu.

  2. Bestat999 on

    Tüm bilinci sosyal medya gündemiyle şekillenen geleceğimizin; sürekli dehşet, vahşet, korku psikolojisiyle algılarına nasıl kolay bir şekilde müdahale edilebildiğini görüyoruz. Suçu, çocuklarda değil; onların bilinçlerini yükseltmek adına eğitimde, sosyal alanlarda ve en önemlisi ilgi duydukları alanlarda kendilerini geliştirmelerine olanak tanıması gereken ekonomide, yeterli düzeyde bir hayat kalitesine sahip olmalarını ve sorgulamalarını sağlamaya yönelik entelektüel gelişim odaklarında aramak lazım.

  3. Eggplantcake on

    46k like ne amına koyyım? Bot mu basmış acaba yoksa?

  4. fighterjetinparis on

    türkiyede bok çukuru olmayan tek sosyal medya platformu reddit zaten ak

Leave A Reply