Säpo: I criminali cercano di influenzare e infiltrarsi nei partiti politici – Notizie (Ekot)

https://sverigesradio.se/artikel/sapo-kriminella-forsoker-paverka-och-infiltrera-politiska-partier

di Kindly-Captain-1843

5 Comments

  1. grottmos on

    Hade varit bra om det berättade det för regeringen med tydligen finns ingen kommunikation mellan de olika myndigheterna.

  2. passionfruktspizza on

    Säg det till Jimmie Åkesson och hans motorcykelkompisar. Allt jag kan se är Richard jomshof cykla tandemcykel med Mattias Karlsson genom stan och att de high fivear en mötande tandemcykel och så blir det liksom en mega high five. Hela 4 stycken high five liksom.

  3. Lejd_Lakej on

    Nästa vecka:

    SD-topp umgicks med Karibiska piratkaptener från 1600-talet “Vi delar båtintresse, jag hade ingen aning om att de hade någon koppling till plundringen av Spanska och Holländska handelsskepp och kolonialhamnar, jag är inte speciellt historieintresserad.”

    SD-toppen har tidigare skrivit hatiska kommentarer om det Ostindiska kompaniet i partiets interna kanaler och har flera gånger setts iklädd piratkostym och har pratat med Jamaicansk dialekt under partifestligheter. “Jag hade faktiskt ingen aning om att det kunde uppfattas som stötande eller att pirater var kopplad till kriminalitet, jag tog bara på mig vad jag hittade i garderoben.”

    När han får frågan om han tar avstånd från pirater som med värja och musköt hänsynslöst härjade på de sju haven och satte skräck i de europeiska kungadömenas handelsfartyg så svarar han inte utan måste “hastigt iväg på ett partimöte”.

    Senare samma kväll kunde SD-toppen ses dansande och hojtandes på däcket av den fregatt som under svart flagg legat ankrad en bit in i skärgården där han och en grupp pirater dansat och sjungit “femton gastar på död mans kista” långt in i natten.

  4. bbjwhatup on

    Försöker? Botkyrka är ett tydligt exempel på att de redan har lyckats.

  5. balltongueee on

    Att bli bjuden på tårta och bubbel kan väl räknas som att man har lyckats infiltrera till en viss grad.

Leave A Reply