Cosa dici del settore edile in Polonia rispetto alla Repubblica Ceca?

https://i.redd.it/7m0vidqzxaud1.jpeg

di Haunting_Ad4015

5 Comments

  1. Individual_Complex_6 on

    Varšava je z naprosté většiny socialistický humus protože z ní po válce vůbec nic nezbylo. Jediná její pěkná část je jeden kompletně zrekonstruovaný kousek starého města. Za takové situace si tam můžou dovolit stavět absolutně cokoli, klidně i mrakodrapy, protože tím nemají co zkazit. Praha je krásný historický město které se mrakodrapům a podobným moderním zrůdnostem naprosto správně brání, díky bohu a památkářům za to.

  2. IntermidietlyAverage on

    Staví se tam no. Nijak moc mě to ale nezajímá, bo tam nežiju.

  3. CaelosCZ on

    A jo, další post dobrého PR Polska. Největší armáda, nejlepší všechno. Slavné projevy Tarczyńskiego v europarlamentu kde vykřikuje jak je Polsko ve všem nejlepší, kde i na těch shortech jde vidět že tam nikdo není. V Polsku mají i přes zákaz potratů jednu z nejnižších porodností v Evropě, v práci jsou od rána do večera, energie mají dražší, nájmy taky. A ve Varšavě tím tuplem. O nás právě říkají že vedeme lepší život, máme na všechno čas, větší pohoda, víc se věnujeme dětem…

    Každopádně ano, Polsko jde samozřejmě nahoru, ale to že za deset let postavíš v hlavním městě pár baráků, protože tam jsou investice a sedí tam tři prdele firem noc neznamená. Podobné změny jsou skoro ve všech hlavních městech východní Evropy.

    Já nevím jestli si Polsko platí u nás reklamu, ale když ukážu Polákovi článek o tom jak Polsko něco, tak spíš zakroutí hlavou. U nás na hranicích mnoho Poláků jezdí pracovat do Česka. Nebo se tu i přestěhovali. Nicméně vím jen o jednom člověku co jezdí přes čáru do Polska do práce. Proč asi.

Leave A Reply