15 Comments

  1. Mankurt_LXXXIV on

    0.5 saniye içinde silahını çekip delik deşik etmesi lazım orçoyu. Polislerin eğitimi rezalet.

  2. kilerbox on

    Bu nası polis olmuş la kaçmasını bilmiyo, vatandaş da yok kurtaran olmamış amk..

  3. jakobenliber on

    Pankart açsa delik deşik ederlerdi bıçak görünce köşe bucak kaçmışlar.

  4. Bir ara intihar etme girişiminde bulunan insanlar haberlere sürekli çıkardı. Daha sonra bunun daha çok intihar girişiminde sebep olduğu tespit edildi ve bu girişimler haber yapılmadı. Bu da intihar girişimlerini azalttı. Galiba son yaşanan polise saldırı olaylarının haber yapılması da polise yönelik saldırıları arttırıyor. (Tabi ki asıl sıkıntı bizim insanımızda. Ona bir şey demiyorum.)

  5. Eylemcileri, şiddet mağdurlarını ve masumları saniyesinde enselemeyi bilen polis bu manyağa karşı bir şey yapamıyor. Rezil durumdayız

  6. iboreddd on

    Herkes polis neden vurmamış diyor da, arkadaşlar Abd’de yaşamıyoruz. Rehineyi bıçaklayan adamı vuran polis adlı soruşturma geçirdi bu ülkede. Onların açısından bakın biraz.

    Ha bacağından vurabilirlerdi, o da eksik/kötü egitim gostergesi

  7. KacakMazoT on

    Polisler acayip acemi haraket etmişler. Egitim koca bir sıfır amk. Hele o arkaya kaçan polis nedir, şakamı o amk. Çek silahını bacağından vur etkisiz hâle getir. Ne kadar zor olabilir ki? Gerçi bizimki de laf ağa. Akepe sayesinde gelen polislerin ne eğitimi olacak ki. Alayı torpil ile gelmiş kişiler. İyi polisler de arada kaynıyor işte.

  8. BasiBozuk06 on

    2 polis 1 sağlıkçı var. Polislerden biri direkt kadrajın dışına koşuyor öbürü bahçe kapısına gidip sola dönüyor. Videonun sonuna doğru kadrajın dışına koşan polis dönüp meslektaşını kurtarıyor.

  9. United_Use4907 on

    Polisimize çok geçmiş olsun ama Bu 3 polis meslekten men edilsin, utanç kaynağı. Kendi koruyamayan polis 3 kişi bir bicaklı deliyi zapt edemiyor doğer ikisi bir meslektaşını kollayamıyor, bicaklanan gidiyor açık alana kaçmak varken kendini kuytu kenara sıkıştırıyor.. hicbir egitim almasalar içgudusel olarak bile her hareketleri hatalı

  10. Sea-Dragonfly-5216 on

    Amerikan polisi ile karşılaştırırsak.

    Türk polisleri genellikle fiziksel olarak çok cılız. Yoksulluk nedeniyle protein alamıyorlar. Büyük ihtimal spor da yapmıyorlar. Kesinlikle çevrelerinde bir otorite hissetiremiyorlar. Amerikan polisi cüssesi ve beden duruşu ile size otoritesini hemen hissettirir.

    Türk polisi pek çok savunma manevrasını da bilmiyor gözüküyor. Bir kere saldırgandan gözünü ayırmazsın, hemen silahını çekersin, saldırganı uyarırsın. Eğer hayatına tehlike oluşturuyorsa da vurursun. Bu kadar.

    Türk polisi kask ve çelik yelek giydiğinde LGBT ve kadın yürüyüşlerini iyi dağıtıyor gözüküyor. Ama asıl suçlululara karşı baya etkisiz.

  11. RodokCavusu on

    Polis vatandaştan daha çaresiz olaya bak amk. Normalde suçlunun polis görünce altına sıçması lazım eline almış mutfak bıçağını polis kovalıyor

  12. Master-baiter31 on

    özgürlüğünü savunan üniversite öğrencisi olmayınca karşıdaki hemen domalma pozisyonuna geçmiş 4000 yıllık törk devlet aklı

Leave A Reply