Nonostante il divieto di manifestazioni imposto dal Governatorato di Diyarbakır tra il 9 e il 13 ottobre, il partito DEM ha annunciato che oggi terrà una manifestazione a Diyarbakır. Nell’area riunita persone provenienti dalle province circostanti hanno scandito slogan a favore del leader dell’organizzazione terroristica Abdullah Öcalan. Mentre le squadre di polizia intimavano al gruppo riunito in piazza di disperdersi, il gruppo ha continuato a scandire slogan, ignorando gli avvertimenti.

"Non permetteremo la propaganda del leader terrorista Abdullah Öcalan. Interverremo. Questo è il secondo avvertimento!"

https://video.haber7.com/video-galeri/295654-diyarbakirda-skandal-yasaga-ragmen-toplanan-gostericiler-teror-orgutu-elebasi-ocalan-lehinde-slogan-atti



https://v.redd.it/p67k81toxiud1

di Time-Garbage444

21 Comments

  1. garibanburjuva on

    ülkeye bir şey olduğu yok şöyle bi dikkatli bakarsan uzun süredir bir tımarhanede yaşıyoruz

  2. refinedeuropa on

    Analarını sksenize amk biz iki sallasak hükümete ters kelepçe yaparsınız

  3. end_my_suffering44 on

    Taksime 15 otobüs polis doldurmasını bilen hükümet acaba buraya niye doldurmadı? Bunun cevabını bilmeyen cidden gelsin elimde 5. köprü var satılık onu vereceğim.

  4. Sea-Dragonfly-5216 on

    Neye şaşırdığınızı anlamadım. Güneydoğu’yu hiç mi bilmiyorsunuz? Yıllardır HDP’nin kullandığı söylemler belli, her seçimde güneydoğu’da aldıkları oy belli. 

    Bu söylem hoşunuza gitmeyebilir, ama hala neye şaşırdığınızı cidden anlamadım, kafanızda hala güneydoğu gerçekleri ile ilgili inkar mekanizmaları çalışıyor sanırım.

  5. mertskaplan on

    AKP adım adım sonunun geldiğini gördüğü için yeni hamilelere girişiyor. MHP’yi bile ikna etmişler. Kürt hareketini yeniden yanına almak için yumuşama dönemini planlıyor. İnsanlar da AKP ile pazarlık maddelerinden birinin Öcalan olmasını talep ediyor.

    Özetle yeni siyasi manevralar.

  6. Eggplantcake on

    Açılım geliyor ya işte ondan. Anlaması zor bir şey değil.

  7. bu caniyi savunanın da bebesi öldürülse, oğlu vatan nöbetinde ya da kızı öğretmen olarak tayin olduğu okulda şehit edilse böyle savunur muydu?

    nasıl bir zihniyete sahipsiniz?

  8. Bilal_58 on

    Soruyorum birini öldüren ve ya hırsızın kahraman olduğunu ve özgür olması gerektiğini savunanların hırsız ve katilden ne farkı vardır? Bunu dediğim için bu subdan 3 kere ban yedim. Herkes biliyor her şey herkesin gözünün önünde ne olduğunu bunların. Artık herkes hak ettiğini ve sorumluluklarını alma zamanı gelmiş olmalı ve bunu ADALETİ UYGULAMALIYIZ BİZ UYGULAMALIYIZ ÇÜNKÜ BU ADALETİ UYGULAMASI GEREKEN SUÇA ORTAKSA BU GÖREV MİLLETE DÜŞÜYOR

  9. Şu Apo denen piçi hala bizim paramızla besliyorlar ya ona yanarım.

  10. ErtashianBoi on

    Çözüm süreci 2 amk. Hala yerimizde oturup twit yorumluyoruz. Delirecem

  11. abusementparkk on

    Öcalan hapisten tahliye olucak, onun hazırlıkları bunlar. Akp-mhp ortak projesi

  12. SawayaDry on

    Yüz binlerce insanın doğrudan ya da dolaylı katili olması yanı sıra Kürtlere hakaret eden ve örgüte giren tüm kadınları kendi malı gibi yıllarca sömüren bir kişiliğe nasıl destek çıkıyorlar.

  13. Beneficial_Nerve5776 on

    Terör – Kürdistan sorununun iki çözümü var bana göre.

    1- Ya İsrail’in Hamas terörünü bitirmek için Gazze’ye yaptığı gibi bütün Kürt şehirlerini bombalarsın,

    2- Ya da Kürtlere özerklik verirsin.

    Bunların ikisinden birini yapmadığın sürece terör asla bitmeyecek. Terör teröristin kafasına sıkmakla bitmez. PKK bitse bile videodaki gibi doğudaki insanlar her daim bu ülkeye düşman olacaklar, bu ülkeye düşman çocuklar büyütecekler.

    Şahsi fikrim ikinci seçenek daha mantıklı.

  14. sahmurat on

    Yedirebilirlerse Tayyip anayasayı değiştirip bir dönem daha cumhurbaşkanlığı yapabilsin diye HDP-AKP ittifaklı çözüm süreci 2 geliyor

  15. Current_Sir_2823 on

    Akp ve dem partisi arasında o kadar benzerlikler varki saysan bitirmez. Ayni şekilde seçmenleride çok benzerlik gösteriyor. Mesela kişileri tanrılaştırma, kayıtsız şartsız partiye sadık kalmak. Bunlar Türkiye cumhuriyetine son derece zarar vermektedir. Yani milli mücadele dönemindeki zararli cemiyetler gibiler.

Leave A Reply