6 Comments

  1. turkish__cowboy on

    saçmalamayın arkadaşlar. israil, 7 ekim’den beri resmî olarak savaş hâlinde. harp kabinesi statik durmaz, operasyon merkezleri muhtemelen yer altındadır (beyaz saray durum odası gibi). bir terör örgütünün herhangi bir ülkenin genelkurmay başkanı’nı vurabileceğine inanıyorsanız satılık köprüm var.

    hizbullah’ın üstün istihbarat* ve füze yetenekleri israil genelkurmay başkanı’nı vurmaya yetiyorsa netanyahu’yu öldürür, daha büyük sansasyon yaratırlardı.

    * daha geçen hafta örgütün yarısını tek kurşun atmadan havaya uçuran mossad ve shin bet’i atlattıklarını varsayıyoruz.

  2. sorutekrarhesabi on

    Vay amk geçen hayal ediyordum acaba şu hava savunmasını vs kamikaze yaparak durduramazlarmi diye sonra havada patlar vs saçma gelmişti ama bu aklındakini gerçek olması beni şaşırtmadı depremden öncede aynısı olmuştu yolda yürürken sürekli istemsizce heryeri yıkık yok olmuş görüyordum aklımda depremden sonra yüzde 80 aklındakine benzedi ve eğer şu aralar aklıma gelen şey gerecek olursa ilerde hemen Müslüman olup mürit toplicam umarim olmaz ama ortadogunun ortasında nükleer bomba patlıcan Türkinin güneydoğusunda kadar nükleer serpinti gelecek doğuyu terk edicek çoğu ve yapılar çürücek hale gelecek bu da olursa anasin amı sikerim ateizmi bırakıp peygamberlik ilan ederim

Leave A Reply