Statistiche sorprendenti: negli ultimi 30 anni il numero dei giovani proprietari di case non è cambiato

https://politiken.dk/danmark/art10115812/Antallet-af-unge-boligejere-har-ikke-rokket-sig-ud-af-stedet-de-sidste-30-%C3%A5r

di Jerslev

6 Comments

  1. ObjectiveMinute2641 on

    Befolkningsfordeling på alder er nok ikke ændret vildt meget, der er det samme, eller flere, antal boliger, så set i det lys er det vel ikke så underligt.
    Men hvis man ser på husstandsindkomst, socialgrupper og rådighedsbeløb, uddannelseslængde, så er de 30-34 årige nok nogle andre typer end for 30 år siden 🙂
    At se på så lille en aldersgruppe på kun 5 år lyder også som lidt underkanten rent statistisk, for at ramme en konklusion, men kan ikke se hele artiklen, så svært at vurdere.

  2. No_Individual_6528 on

    Men hvad de ender med at betale mere for den, i procent, både af boligen og også af deres lån og formue er steget.

    Og det er også selvom renten er faldet.

  3. Gnaskefar on

    …Vent.

    Kan det passe, at al den larm man hører over boligmarkedet, kun kommer fra dem som vil bo de mest centrale steder og leve over evne, men at de fleste danskere godt magter at leve helt almindeligt?

  4. ReptheNaysh on

    Tænker frem og tilbage over det. Det er faktisk ikke overraskende. Det er som om bolig-ejerskab er tæt på at kunne betegnes som inelastsk. Jeg forstår godt at man kan leje, men lejen er jo, langt de fleste steder, afhængig af boligens pris også, så selv med meget dyrere forhold er det ”billigere” at eje.

    Den statistik jeg hellere vil se, er hvor meget livskvalitet folk giver op for at eje, og om kvaliteten af hvad der ejes er den samme.

    Her har jeg en overraskende hypotese! Folk spiser værre, lever værre og i værre boliger relativt.

  5. DJ_Beekeeper on

    Så, på trods af vi er gået fra 5,2 til 5,9 millioner folk i Danmark, er tallet stadig det samme?

    Vil det så sige der er 700.000 flere folk i provinserne?

Leave A Reply