Confessione del presidente della RTÜK Ebubekir Şahin: le serie TV e i programmi che puniamo vengono guardati di più

https://i.redd.it/8y6i4znip2vd1.jpeg

di Plane_File8536

7 Comments

  1. DamnToTheCensorship on

    Millet ne ceza yemiş diye bakıyor. Bir nevi Streisand etkisi oluyor. Bir de toplumsal muhalefet dizi ve programların izlenmesine de yansıyor.

    Sansürlemek bir şeyin yayılmasını engellemez Fransız İhtilali öncesi İsviçre’den Fransa’da yasaklı olan kitapların kaçakçılığı yapılıyordu. İnsanlar görmek ve öğrenmek istediği şeye ulaşır yasak ve sansür bunu daha da cezbedici yapar.

  2. turkish__cowboy on

    kızıl goncalar’a bir kere ceza verebilmekle yetindiler. arkasında dış güçler olunca böyle oluyor tabii. bu amerika kamu diplomasisi/propaganda konusunda çok başarılı. tek bir diziyle seçimleri chp’ye verdiler.

    dizide islamcılar terörist olarak lanse ediliyor, kamusal alanlarda allahuekber denmesin, tarikatlar kapatılsın şeklinde konuşmalar var. halkı protestoya davet eden replikler var. troll ordusunu, nasıl çalıştıklarını gösteriyor.

    tarikat üyeleri son model arabalara biniyor, kafirlerin kolunu kesiyorlar. tarikatçı karakter karısını asıp intihar süsü vermeye kalkıyor. sanat galerisindeki tarihi eserleri yağmalıyorlar. “aradığınız tanrıya ulaşılamıyor” şeklinde kitap yazan ateist bir karakter var. bunu yasaklayamadılar hâlâ 🙂 dış güçler nelere kadir…

  3. tylerboredom on

    İmam hatiplerde “streisand effect” nedir öğretilmemesinin sonuçları bunlar hep.

  4. Thorunthorbasi on

    OE ları. Bunlar yapımcılarla anlaşmalı o zaman. Parayı cebe indiriyolar, cezayı veriyolar

Leave A Reply