20 Comments

  1. GreenDevilxx on

    Mali by sme ju stále premaľovať späť na dúhovú, každý krát keď sa niečo také stane. Nech ich porazí tych homofobov.
    Smutné je že sa to stalo tesne po výročí útoku.

  2. Plavcik_J0zk0 on

    Hrozné toto. Som z toho zhrozený, ale veľmi zhrozený.

  3. princeznaJogobella on

    najuzasnejsie na tom je, že to niekomu stojí za tú prácu.

  4. Responsible_Cook_124 on

    Nejaky inteligentny obcan, ktory je velkym prinosom pre spolocnost citil potrebu premalovat tu lampu lebo farba tej lampy je zodpovedna za 95% uspechu a stastia co ma v zivote.. Tak dufam ze chapete ze preco to premaloval..!! WTF

  5. copakjetozavojaka on

    Nedivil by som sa keby to v noci potajme spravila Romana Tabak. Ale vazne, ze uz na toto sa niekomu chce minat cas, farbu a energiu to uz sa rozum cloveku zastavuje.

    Inak ani som nevedel, ze tam bola nejaka duhova lampa ale pohladal som si na googli a musim povedat, ze sa mi to pacilo. Dokonca keby som isiel okolo, tak mi to ani nepride spojit si s LGBTI+ a len by som si povedal, ze aka zaujimava, farebna a vesela lampa. To by bola mozno sekunda z mojho dna a potom by som na to zabudol a isiel si po svojom.

  6. init_daemon on

    Radsej keby ju premaloval na cervenu, a tiez vsetky lampy v meste, tak ako kedysi boli. Cervena je farbou Bratislavy (vid farba autobusov, erbu..) , tak ako zltozelena farbami Ziliny.

  7. solitary_black_sheep on

    Nemohol to niekto napr. majitel tej blizkej restauracie (dedukujem podla tej tabule na stene), spravit normalne legalne napr. kvoli tomu, ze kazdu chvilu od ludi, ktori tam chodia na obed, pocuval reci o farebnosti tej lampy a s tym suvisiacich nevyslovnych problemoch, ktore im to sposobuje?

  8. Nieje ta lampa náhodou mejetkom mesta a to že si ju niekto v prvom rade dovolil premalovat na duhovo bolo to cez čiaru?

  9. Lukardo9 on

    Premaľoval, ale ako šak vrch je úplne od***aby. Dobrých 10cm červenej ostalo. Ale tak keď to dával nejaký týpek potme a ponáhľal tak toto je výsledok. No nič mesto by teraz malo natrieť aspoň dve dúhové. / No s

  10. No_Weight6392 on

    ako nechcem byt kkt ale ta lampa povodne nebola duhova, cize uz len to ze ju uz niekto premaloval na duhovu nebolo zrovna ok… a nakoniec, preco by mala byt duhova? ved ani ten podnik uz neexistuje…

Leave A Reply