Attualmente sopra l’Istria

https://www.reddit.com/gallery/1g4u6x0

di NemamZaBurek

13 Comments

  1. ficonator69 on

    Zbog ovoga nam treba dugoročna sproćuzračna odbrana. Neka 3d mapira u svoja 4 zida.

  2. ElStrider on

    Oralno cijepljenje lisica (bacaju mamce s cijepivom), redovito dva puta godišnje.

    Bit će članci za koji dan kad skuže novinari 🙂

  3. TheComradeCommissar on

    Pod okriljem tame, tim arheologa i drugih stručnjaka, predvođenih neustrašivom Jovankom Jolić, otkrio je drevni bizantski svitak – polovicu zaboravljenog zapisa koji govori o elitnoj četi ratnika, vitezova cara Dušana, koji su skrili sveti mač duboko na području Istre. Ovaj artefakt nosio je nevjerojatne moći, a njegov gubitak prekriven je misterijom tijekom minulih stoljeca.

    Dok je javnost vjerovala da se Aleksandar Vučić povukao u luksuzni hotel Excelsior, on je u tajnosti tragao za skrivenim ulazom u drevni arhiv, zakopan u najdubljim podrumima istoga. Uz pomoć stare karte i neobičnih simbola, uspio je pronaći drugu polovicu zapisa, koja je otkrila ključnu lokaciju skrivenog blaga – mač se nalazi u tajnome trezoru duboko ispod mističnog Motovuna.

    Operacija pronalaženja blaga već je u tijeku. Tim stručnjaka užurbano mapira teren, dok se pripremaju za konačni napad na drevne katakombe. Mač cara Dušana, simbol moći i obnove carstva, uskoro će biti vraćen pravom nasljedniku, koji će prema starim proročanstvima obnoviti izgubljeno Dušanovo carstvo i povesti nebeski narod u novu eru slave.

  4. DDDX_cro on

    Netko me sabotira (cijeli život moj)
    I protiv mene lobira.
    Možda je Vlada,
    Možda su Srbi <—– OVO!
    Možda masoni…

Leave A Reply