Per capire perché abbiamo perso 1 miliardo di euro dal PNRR e ne perderemo ancora



https://v.redd.it/6i4do8sec9vd1

di Fulgeralbastru

5 Comments

  1. catrinabd on

    Se poate, va rog, ca USR sa lupte sa nu mai para asa dezorganizati in fata publicului? Inamicul principal USR este USR. si apoi celelalte partide :)))

  2. ElectronVolt70 on

    “După ce a apărut prima scrisoare a Comisiei Europene în care eram avertizați și cu privire la numirile de la AMEPIP, Guvernul a trecut la treabă. Președintele și vicepreședintele și-au dat demisia, dar au rămas în funcție, interimari, până când se organizează un nou concurs ce ține cont de criteriile din noua ordonanță corporativă.

    Sursele Euronews România susțin că ordonanța va fi actualizată în funcție de noile indicații așteptate de la Comisia Europeană, indicații care sunt așteptate să apar…
    Informaţiile publicate de <a href=”https://euronews.ro”>euronews.ro</a> pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.”

    Eu aici citesc ca sunt doar suspendati si se asteapta acele modificari, care nu se pot face peste noapte (cum faci daca trebuie organizat concurs). Deci, mai e mult pana “pierde” banii din pnrr, cum zice baiatul asta cu hitlerstache. Nu zic ca nu o sa ii piarda, nu zic ca o sa ii piarda, zic doar ca e manipulare ieftina :))

    Si e extraordinar de amuzant cum usereul inca o scoate la inaintare pe asta cu #meritocratia, ca “nu stiu cine a facut facultate privata” sau “a terminat facultatea la 36 de ani”, cand sefa de partid si prezidentiabila de serviciu, Lasconi, are in palmares note de 6-7 la universitatea ecologica din deva si dovedeste zilnic ca nu se pricepe decat la facut gafe si repetat foarte prost ce o mai invata nasui sa zica :))

  3. Status_Dirt1489 on

    Foarte bun clipul promotional, dar imi vine sa vomit putin in gura cand zice “impreuna cu Elena Lasconi” la final. Cea mai mare greseala sa o aleaga pe proasta aia sa-i reprezinte. Cu cat o vad mai mult, cu atat imi devine mai antipatica.

  4. Martzi-Pan on

    Adevarata problema. Riscam sa pierdem miliarde din PNRR si alte fonduri europene, bani prin care am putea sa modernizam scoli, sa digitalizam administratia, sa construim infrastructura, sa construim spitalele alea regionale…

    Trece o sansa unica din istoria Romaniei sa ne apropiem ca standard de viata de tarile bogate din Vest. E adevarat ca s-au facut progrese mari in sensul asta, in special in ultimii 20 de ani, dar in ultimii ani se vede clar o stagnare, sau chiar un regres in unele privinte, de cand Ciolacu e premier.

Leave A Reply