Mehmet Metiner dell’AKP: “Il nostro governo non è disturbato né dal governo né dai risultati ottenuti dai curdi in Siria. Al contrario, è soddisfatto. Una regione autonoma curda simile a quella irachena può essere creata in Siria, non ci opporremo” .”

https://i.redd.it/8abejktlobvd1.jpeg

di TruthMattersX

27 Comments

  1. Rare_Elk7860 on

    Nabız yoklamaya başladılar. Önce avaneleri yıkayıp yağlayacak toplum ses çıkarmazsa 2.çözüm sürecini başlatacaklar. Sur ve Hendek operasyonlarında şehit düşen onca insanın kanı da vebali de bir ömür peşinizi bırakmaz umarım.

  2. TruthMattersX on

    Devlet Bahçeli’nin eli havada kalmamış. Biz kandırıldık…

  3. Methvizzion on

    Tabi olmaz. Akp seni zamanında BDP’den alıp kendi bünyesine kattı. Farklı bir şey söylemeni beklemiyoduk.

  4. Stunning_Salary8589 on

    “Türkiye’de kurulursa da itirazımız olmaz da onu şimdi söyleyemiyoruz”

  5. buran_bb on

    ABD seyahatinde biraz hatırlatma yapıldı herhalde ki Suriye’deki terörist YPG’den Kürtlere döndüler. Acaba bakın bir sonraki seçimi kesin kaybedeceksiniz, sadece ABD’ye kaçar milyar dolarlarınızı da beraber getirirseniz size kimse dokunamaz rahat ve şatafat içinde yaşarsınız mı denildi bunlara ki yıllardır ABD’nin yapmaya çalıştığının önünü açmaya çabalıyor hepsi.

  6. Droidarc on

    Boşuna değil yani Türkiye’nin YPG’ye dokunmaması veya dokunacak gibi olduğunda hep havada kalması. Diğer ülkeler teröristleri vurunca görüyorsun ne demek olduğunu. Türkiye devleti ve PKK arasında adı konmamış bir dostluk mevcut.

  7. YAMANGES on

    Şunları gördükçe Ulusalcı damarım kabarıyor, iki bölgede de ABD gibi emperyalistlerinin etkisi hakim.

  8. NightLeather1082 on

    “Bizim Hükümetimiz Suriye’deki Kürtlerin ne yönetiminden ne de kazanımlarından rahatsızlık duyar” ????

  9. zorki5000 on

    -Senelerce sınırötesi operasyonlarda şehit ver

    -“suriye’de kürt otonom bölgesi kurulabilir, itirazımız olmaz”

    hakan fidan sert bakış.png

  10. iboreddd on

    Akpnin klasik taktiği. Once bunun gibi tiplerle nabız yoklarlar. Halk zaten kafasını kaldiramiyor. Sonra büyükbaşlar harekete geçer. Bi bakmışız federasyon oyluyoruz.

    Aynisini defalarca yaptilar başkanlık sistemine geçişte vs

  11. DamnToTheCensorship on

    Savunma sanayi fonu diye itiraz edersen hain olmalık vergi çıkartıp Kuzey Suriye’de YPG’nin varlığını onaylamak tam AKP’lik iş olmuş.

    Adamlar hem Kandil Dağı’yla hem domuz bağıylalar.

    Yani yeni anayasayı başa tebelleş etmek için nasıl daha önce solculara, liboşlara toplumun bir çok kesimin ağzına bal çaldılarsa şimdi de PKK sempatizanlarının ağzına bal çalıyorlar. Çünkü yeniden aday olabilmek ve belki de muhalefetin çok adaylı seçime girmesini umarak yüzde 50+1’i kaldırmaktır. İşler umduğu gibi gider ve o günler geldiğinde de buralarda Mansur mu Ekrem mi kavgaları dönecektir muhtemelen ki “muhalefete yakın olan kanallar” bile sürekli bu yarayı kaşıyor yok o şuna niye baktı gibi garip konuları saatlerce konuşuyorlardı bu gündem çıkana kadar.

  12. YavuzCaghanYetimoglu on

    Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı operasyonlarında burada bir terör koridoru kurulmasına müsade etmeyeceğiz diye onlarca askerini şehit verip milyonlarca dolar harcarken aklınız neredeydi? Sizin ben şerefinizi, izzetinizi, ihsanınızı seveyim. O zaman bıraksaydınız zaten ABD Rojova gibi militanları IŞİD’le savaşma bahanesiyle zaten Suriye’de bir Kürt özerk bölgesini temizleyecekti. Ne diye bizim vatan evlatları gidip öldü orada? Şunları görüp dinleyip hala bunlara oy veren veya sesini çıkarmayan şehit yakınına da yazıklar olsun.

  13. PaPa_Francu on

    Yeni Anayasa için HDP ye yaklaşıyorlar veya Yeni Anayasa bahanesiyle HDP ye yaklaşıyorlar. İkiside kötü fakat ikinci daha kötü. Suriyede otonom bir yapıya izin vermek demek ülkenin güneydoğusunu teslim etmek demektir.

  14. Commercial-Map-3118 on

    AKP Türkiye’deki siyasi partilerin arasında bölücü Kürtlere en çok destek veren partidir.Açılım rezaletinden tut Hizbullahçıları saflarına almalarına kadar her kararlarında bunu gözümüze sokuyorlar.

  15. Col_HusamettinTambay on

    Pyd böyle böyle devletleşme sürecine girdi işte. 10 yıldır Abd tırlar dolusu silah gönderiyor diye cambaza bak politikası güttüler ama Abd’den önce biz destekledik Pyd’yi. Salih Müslim Ankara’da her yıl devlet lideri gibi kırmızı halılarla karşılanıyordu.

    Kimlerle görüşüyordu peki? Bozkurt işareti yapan ex dışişleri bakanı Çavuşoğlu, Kılıçdaroğlu’nun favori kankisi stratejik deha Davutoğlu ve hem Akplilerin, hem Mhplilerin hem de muhalif olup utangaç Akp destekçilerinin yeni gözde prensi, istihbarat dehası(!) H. Fidan.

    Salih Müslim’le bu görüşmelerde yapılan pazarlıkların bizi tünelin ucundaki hangi b.kluğa çıkardığını hepimiz yaşayarak gördük.

    Akp 2008-2015 kodlarına geri dönüyor, dönmekle kalmayıp Mhp’yi de peşinden sürüklüyor. Acaba Türkeş veya Atsız Memet Bahçeli’nin desteklediği bu politikaları görse tepkileri ne olurdu?

  16. Icy-Macaroon1070 on

    AKP muhafazakâr bir partidir 😂 parti yönetiminde tek Türk yok artık kimi muhafaza ediyorlar bilemem.

  17. Eurynomos1501 on

    Adamlar orada devlet oldu zaten amk daha düzeltemezsin orayı.

  18. yarrama bak bi sk bildiği yok. Haritaya bakmış ıraktaki kürt otonom bölgesini bir şekilde duymuş “aha bu olur” demiş hemen sktir olup çıkmış kameranın karşısına mına koduğumun terzi dükkanı mezunu

  19. -lethifold- on

    La olm neden o zaman onca harekat yaptınız? Millet şehit oldu. Yok zeytin dalı yok afrin. Soktuğumun topraklarına neden girdiniz de vatan evlatları şehit oldu? Sizde nasıl bir genişlik var da bu kadar rahat rahat konuşabiliyorsunuz?

Leave A Reply